USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

«Повністю зруйнована»: в Луцьку просять невідкладно відремонтувати одну з вулиць

27 Вересня 2023 19:50
У Луцьку потрібно провести капітальний ремонт дорожнього покриття на вулиці Городецькій. Проїжджа частина там повністю зруйнована, тротуари відсутні, як і центральна каналізація.

Таке прохання висловила Юлія Дзеблюк. Петицію відповідного змісту вона подала на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«Прошу підтримати петицію щодо капітального ремонту дорожнього покриття вздовж всієї вулиці Городецької, яка є транспортним сполученням Луцька та Великого Омеляника, зі створенням центральної каналізації.

Ця дорога кожного сезону зазнає критичних змін у вигляді суцільних вибоїн, ям та горбистих нерівностей і є аварійно-небезпечною. Водії змушені оминати нерівності, виїжджаючи на зустрічну смугу або узбіччя, створюючи аварійні ситуації.

Також на вулиці Городецькій відсутній тротуар, що ускладнює рух і транспортних засобів, і пішоходів.

Сезонні опади значною мірою впливають на стан дороги, деформуючи її, а відсутність центральної каналізації сприяє процесу руйнування дорожнього покриття. Це призводить до того, що ремонт дороги є коштозатратним і неефективним», – написала Юлія Дзеблюк.

Авторка петиція висловила прохання «невідкладно вирішити проблему»: провести капітальний ремонт дороги, а також вздовж всієї вулиці облаштувати центральну каналізацію для ефективності ремонту.

Підтримати пропозицію Юлії Дзеблюк можна за посиланням.

Нагадаємо, щоб петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати 300 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
666 Показати IP 27 Вересня 2023 21:09
Капітальним ремонтом швидко не відремонтують. Хіба в наступному році, якщо знову не надумають реконструювати черговий проспект в вулицю
Лілія Показати IP 27 Вересня 2023 22:39
Все життя ходжу по вул городецькій і скільки пам'ятаю вона така є без змін хіба на якихось. Місяць два після ремонту але це не мішає водіям ганяти по калюжам і обризгувати прохожих давно пора зробити нормальну дорогу з тротуаром для людей
1085 до Лілія Показати IP 28 Вересня 2023 10:53
Може, пора зробити генплан і по- господарськи підійти до питання ремонтів.? Вулиця на я мешкаю, не ре монтувалась з 1085 року, тобто з року заснування Луцька. Що мені робити?
Реро Показати IP 28 Вересня 2023 07:10
Ні яких вулиць, війна в країні. Всі кошти на армію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus