USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У рамках фестивалю «Фронтера» у Луцьку виступить унікальний тернопільський гурт

30 Вересня 2020 07:20
Уже 2-4 жовтня у Луцьку відбудеться ІІІ Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера». Закриватимуть свято літератури музичним концертом.

Організатори «Фронтери» щороку експериментують з форматами й темами, однак у зв’язку з пандемією цьогоріч кількість гостей обмежена. Власне, тому й музична програма – це лише один виступ, яким і закриватимуть фестиваль.

Організатори вирішили обрати дуже атмосферний тернопільський гурт Tik Tu.

Це тріо мультиінструменталістів, які за свою невеличку кар'єру вже встигли «запалити» на музичних, літературних та кінофестивалях та мають чимало прихильників в різних куточках України.

Їхня музика - поєднання синт-попу, інді-попу, електроніки, мотиви дабу і народної музики із колоритними українськими, литовськими та англійськими текстами.

Концерт відбудеться у неділю, 4 жовтня о 20 годині у ГаРмИдЕр ангар-stage (вул. Залізнична, 9).

Вартість входу – 150 гривень.

До слова – це єдина платна подія в рамках фестивалю. Для того, аби потрапити на концерт обов’язкова попередня реєстрація. Кількість місць обмежена, а захід відбудеться з дотриманням усіх карантинних вимог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus