USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пожежа на курорті в Хорватії: евакуйовані сотні туристів

19 Червня 2017 17:50
Лісові пожежі, які спалахнули в районі популярного хорватського курорту Тучепі в ніч на понеділок, призвели до евакуації сотень туристів.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням видання Vecernji List.

Пожежі спалахнули близько 2.30 ночі між курортними містами Тучепі і Макарска вдовж Адріатичного узбережжя.

Через вітер вогонь швидко поширився до населених районів курортних міст, в тому числі готелів, у зв'язку з чим було прийняте рішення про евакуацію понад 800 гостей кількох різних готелів.

Про постраждалих внаслідок пожеж не повідомляється.

У ліквідації пожеж задіяні понад 300 пожежників і близько 150 військовослужбовців. Пожежі гасять і з повітря з допомогою чотирьох гідропланів Canadair CL-415.

В район пожеж також прибув міністр оборони Дамір Крстічевич.

Нагадаємо, через сильні пожежі у Португалії, які почалися у суботу, загинули 62 людини, така сама кількість отримала поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus