USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пожежа у ковідній лікарні в Чернівцях: повідомили про другого загиблого

28 Лютого 2021 09:29
Кількість загиблих від пожежі у чернівецькій міській клінічній лікарні № 1 зросла до двох. Другий постраждалий помер у ніч на 28 лютого.

Про це повідомляється у ранковому зведенні на сайті ДСНС, передає УНІАН.

Мова йде про 77-річного чоловіка, який дістав важкі опіки і перебував в реанімаії.

Нагадаємо, 27 лютого, у Чернівцях у палаті на 2-му поверсі будівлі міської лікарні № 1 сталася пожежа, загинув чоловік похилого віку.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомляли, що у палаті «загорілася киснева трубка (хлопок)».

Перший заступник начальника Управління ДСНС у Чернівецькій області Олександр Айсюк поінформував, що внаслідок пожежі в палаті, де лікують хворих на COVID-19 пацієнтів, також постраждали двоє осіб: одна людина травмувалась унаслідок пожежі, а ще одна – надихалась чадним газом.

Один з постраждалих перебував у реанімаційному відділенні з опіками 3-4 ступеня.

Фахівці ще встановлюють, що могло стати причиною вибуху у чернівецькій лікарні. Наразі відомо, що це не вибух кисневого балона, а також пожежа не пов’язана із електромережею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus