USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Пожежі в Австралії майже зруйнували одне з міст неподалік Сіднея

23 Грудня 2019 10:12
Внаслідок лісових пожеж в Австралії, майже повністю знищено місто Балморал в 120 км від Сіднея.

Про це повідомляє BBC.

Губернатор Нового Південного Уельсу Гладіс Береджиклян заявила, що це пожежа катастрофічних масштабів і вона майже повністю зруйнувала місто Балморал, де проживає близько 400 людей.

Режим надзвичайної ситуації оголошено на території штату новий Південний Уельс, адміністративним центром якого є Сідней. На даний момент на території регіону зафіксовано 96 лісових пожеж, 53 з яких залишаються нелокалізованими.

«Надзвичайна пожежна небезпека оголошена для Сіднея, Іллаварра, Шолхейвена і ряду південних районів», – зазначено в повідомленні NSWRFS. За словами Фітцсіммонса, сильний вітер разом зі спекотною й сухою погодою, яка встановилася на всій території штату, істотно ускладнює боротьбу з вогнем.

Складною залишається пожежна обстановка і на північному сході континенту, де напередодні було оголошено евакуацію для міста Саншайн-Кост, розташованого на 100 км на північ від Брісбена. Також через лісові пожежі були випущені попередження про підготовку до евакуації для міст Перегіан-Спрінгс, Вейбі і Вейбі-Даунс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus