USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Працівник КП перешкоджав журналістам? ВІДЕО

17 Листопада 2011 13:31
Журналісти Волинської обласної державної телерадіокомпанії підняли тему захисту своїх прав.

Про це повідомляє Волинська правда .

У передачі волинського журналіста Вадима Панафідіна йдеться про хамство чиновників у спілкуванні з журналістами і перешкоджання доступу до публічної інформації. Як видно з сюжету, мова йду про хамство з боку працівника луцького підприємства «Зелене господарство», який заважав проводити зйомку відеооператору телеканалу.

«Журналіст, якщо він на роботі, виконує свої професійні обов’язки. Відповідно, це не його особиста забаганка. Поодинці журналісти не зможуть досягнути якихось конкретних результатів. Їм би варто було б гуртуватися. Бо ми розуміємо, якщо сьогодні це стосується когось, то завтра це може стосуватися і мене», - розповіла в сюжеті голова Волинської незалежної медіа-профспілки Богдана Стельмах.

Власне волинські журналісти поцікавилися у директора департаменту ЖКГ Луцькради Івана Кубіцького, чи робота працівника «Зеленого господарства» є його «особистим життям».

«Ми звернемося до директора (КП, – «ВН») і попросимо пояснити чоловіку, що він перебуває на роботі, є якийсь порядок про знесення (дерев, – «ВН»). Якщо громадяни підходять, він зобов’язаний пред’явити і показати причину, документи за якими це дерево зноситься», – сказав Кубіцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Ірина Качан Показати IP 17 Листопада 2011 14:26
Молодці!!!
Кіндрат до Ірина Качан Показати IP 17 Листопада 2011 19:30
Не треба лізти в приватне я
Exaboto Показати IP 17 Листопада 2011 14:48
рівень журналістів волині не дозволяє їм називати себе журналістами. В нас немає журналістів.
Mirna до Exaboto Показати IP 17 Листопада 2011 14:50
А які журналісти тобі подобаються??? Де хороші???
Mirna-ій до Mirna Показати IP 17 Листопада 2011 16:59
Шановна Mirna! Тут вперше і на всі 100000% я згідний з Exaboto. Журналісти нашого ареалу не вникають в суть і тонкі матерії (броунівський рух тонких зв'язків і наслідків), що існують в багатьох питаннях. А такі речі, як відсутність аналізу проблеми (питання), унеможливлюють подачу адекватних варіантів висновків, що з них (проблем) випливають. Не вдаюся тлумачити чому це так. Принаймні однією з причин я бачу відсутність знань для проведення аналізу проблем (у будь-якій площині: економічній, теплотехнічній і т.д. і т.п.). Тому підняті журналістами питання часто-густо стоять на рівні висвітлення фактів про якісь міроприємства чи події, які відбулись (стались) і...все!, ніяк при цьому не зачіпаючи ті важливі моменти, які за ними стоять :-) Тому, Mirna, не все так просто. Ти своїм запитанням "де хороші?" вже спростила і звузила все до крапки. Справжній журналіст не звужує все до понять "хороше"- "нехороше", "біле"-"чорне" Світ не плоский, не двоколірний. В ньому-безліч кольорів, відтінків, смаків, форм і т.д...Вчіться...
Exaboto до Mirna Показати IP 17 Листопада 2011 17:11
можна наводити безліч прикладів. серед українських - ТВІ. Колись був 5 канал, зараз обєктивно про нього нічого не можу сказати. Загалом наших куплених журналістів по тб не дивлюсь. Надаю перевагу незаангажованим євроньюс. а питання "де хороші" дещо не коректне. Журналіст - або він є, або він не журналіст.
читач Показати IP 17 Листопада 2011 16:34
А що таке ЕХАБОТО? Чим воно займається? Помиї в панів виносить чи козачкує десь? Рівень його коментарів свідчить навіть по нижчий рівень його занять, але тут таких слів не пропускають.
Горохівець Показати IP 17 Листопада 2011 16:51
ЖУРНАЛІСТИ.... Памятається, як якесь журналістське хайло жіночої орієнтації щось там напатякало про стоматолога, який не лизав цій пані її "паню". А шуму наробила брехуха!
Анатолій Котлюк Показати IP 17 Листопада 2011 17:49
Exaboto та Горохівець ймовірно перевершать славу ЛАДОМИРА. Успіхів Вам! Тільки не сидіть довго перед моніторами. Шкідливо для зору
АяНаМорі Показати IP 17 Листопада 2011 18:09
повністю згідна із Exaboto. якщо дві слові до купи поєднуєш, ти вже точно журналіст. на волині так точно. вчитися треба. а не п...ти-звіздіти.
розумникам Показати IP 17 Листопада 2011 18:48
і про що ті розумники отут бовтали? про тему, про сюжет, про наш рівень вихованості і культури у спілкуванні?.. зрозуміти складно, одне можна втямити: середньовічна тупість, яку хотіли б видати за високий рівень інтелекту. ліпше б глянули у словник української мови, що значить слово "міроприємства", а тоді вже "розтікашися по древу", "даби дурь каждого била відна". а вадік молодець за тему і дослідження, особливо з фрагментом кіно... отим "єхаботам" отак би в писок, як миронов...
юрист Показати IP 17 Листопада 2011 20:26
Коли нарешті так звані "журналісти" зрозуміють, що директор комунального підприємства не є чиновником!!! він не є ні державним службовцем, ні посадовою особою місцевого самоврядування, а є директор підприємства і чхав він на вашу публічну інформацію!!!
Знаючий Показати IP 17 Листопада 2011 22:44
Якби мова йшла про когось іншого, то 100% хотілося б захищати журналіста. А посереднього обмеженого трійочника-двійочника, що постійно в університеті матюкався, тупив і хапав траву чогось хвалити не хочеться
Вадим до Знаючий Показати IP 18 Листопада 2011 14:52
Ти в очі це скажи хамло!
Андрій Показати IP 17 Листопада 2011 23:37
Добре, що ще є журналісти, які не бояться, і не стоять осторонь проблем, а намагаються щось зробити, зафіксувати та донести інформацію людям. Ми живемо в світі суцільної брехні. З екранів телевізорів та радіоприймачів високі начальники розповідають, як вони ведуть боротьбу з корупцією, а самі живуть в котеджах та їздять на автівках за 50 000-100 000 тис. доларів (можна подумати, куплених не за "корупційні" гроші ). Політики розповідають, як вони працюють для народу, а народу насправді, з кожним днем стає все важче і важче... І не донеси нам ще правдиву інформацію, то ми взагалі перестанемо правильно мислити, аналізувати, а будемо жити зазомбованою масою, якій нав*язали якусь ідеологію, і яка покоряється виключно своїм "вождям". А дивлячись даний сюжет, ми бачимо етику, культуру та вічливість людей що нас оточують. Складається враження, що працівник КП те дерево спилював для себе, раз він почав відразу кидатися на камеру і журналістів...А якщо він просто виконував свою роботу, і спокійно пояснити не зміг, то це говорить лише про безкультурність та неповагу до людей. А щодо деяких осіб, які критикують журналістів на цьому форумі, то хочу сказати, що виховані люди тут обговорюють саму проблему, а не те як журналіст висловився, чи склав сюжет. Вадиму успіхів та творчої наснаги!
не журналіст Показати IP 18 Листопада 2011 09:38
Так званому "юристу". Коли, нарешті, так звані "юристи" зрозуміють, що ст. Конституції України про свободу слова і преси, як і Закон про пресу, де мова йдеться про доступність інформації, поширюється не лише на чиновників (вони ж і є держслужбовцями), посадовців місцевого самоврядування (вони теж належать до держслужбовців), а на всіх громадян України без виключення. Дуже сумно, що так звані юристи, від рішень яких іноді багато залежить в житті людини, не знають таких елементарних речей.
оймля Показати IP 18 Листопада 2011 12:10
Для всіх коментаторів, які пишуть (живуть) за принципом "все x...я, лиш тільки я". НЕшановне БИДЛО, чого досягли ви?
Вадим Показати IP 18 Листопада 2011 14:56
Ті, хто люблять усіх облаювати - слабкі, жалюгідні. А проблема дійсно доволі не проста, варто задуматися кожному.Не поважаю людей, які плюють позаочі, це мерзенно! Тут ще раз спрацьовує: культура мовлення свідчить про культури людини вцілому.
Alchak Показати IP 19 Листопада 2011 21:32
Відвертий інфантілізм. Примітив в дусі Юрасика Яйцюка. Буря у шклянці.
!!! Показати IP 20 Листопада 2011 18:48
Alchak-РЕСПЕКТ! 100%!
логіко, прокинься! Показати IP 20 Листопада 2011 19:22
"У нас і еліту, і просто вільних людей століттями вбивали й купували. А ще - зраджували."Дзеркало тижня, 19-25 листопада, 2011

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus