USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Працівники Amazon за 300 дол. хабара видаляли погані коментарі покупців

17 Вересня 2018 08:59
Компанія Amazon дізналася про кількох працівників свого інтернет-магазину, які брали хабарі за те, щоб видаляти негативні коментарі покупців про деякі товари.

Про це повідомляє The Wall Street Journal із посиланням на власні джерела, передає канал 24.

Найбільше така практика розповсюджена у Китаї, де за кожний видалений негативний коментар невеликі компанії платили по 300 доларів. Хабарі платили переважно готівкою.

Amazon розпочав внутрішнє розслідування в усії своїх міжнародних представництвах, щоб виявити хабарників.

Найбільший у світі за прибутками інтернет-магазин у світі Amazon надає компаніям майданчик для продажу своїх товарів. І негативні коментарі та оцінки споживачів можуть сильно зіпсувати рейтинги виробників.

Нагадаємо, Amazon здобула популярність як онлайн-сервіс з продажу товарів і послуг, щоправда на цьому тут не зупинилися та вони опановують решту мультимедійних сфер. Зокрема, ця компанія є відомою завдяки своїй смартколонці Amazon Echo, що підтримує функцію голосового помічника Alexa. Також нещодавнов Amazon створили секретний підрозділ для дослідження раку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus