USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Amazon продають товари з символікою «ДНР»

21 Листопада 2018 12:31
МЗС звернулося до засновника Amazon «з наполегливим закликом» зняти з сайту товари з символікою «ДНР».

Посольство України в США звернулося до засновника всесвітньо відомого інтернет-магазину Amazon.com Джеффа Безоса «з наполегливим закликом» зняти з сайту товари з символікою «ДНР».

Про це повідомляє Посольство України в США на сторінці в Facebook.

«Ми звертаємося у зв’язку з тим, що увагу посольства та української громади привернуло те, що на сайті Amazon.com продаються товари з символікою так званої «Донецької Нацародної Республіки», — йдеться у зверненні.

«Ми переконані, що продаж товарів з символікою «ДНР» — терористичної організації, проти агресивної поведінки якої виступає міжнародна спільнота і США зокрема, не несе ніяких посилань до світу і поваги до людського життя, а підтримує пропаганду РФ проти територіальної цілісності України» , - підкреслили в посольстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus