USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Працівники салону краси у Луцьку звинувачують його власника у невиплаті зарплати

1 Лютого 2017 18:07

Окремі робітники салону краси у Луцьку «Селебриті» залишились без заробітної плати, а дехто взагалі зі збитками.

Люди звинувачують власника салону Сергія Троцюка в тому, що він дуже часто не розраховується зі своїми працівниками, а подекуди, навіть після звільнення, не повертає «кровно зароблені», пише ВолиньPost.

Зокрема на своїй сторінці у соцмережі візажист Тетяна Кундик розмістила допис, в якому зазначила, що власник салону «Селебриті» Сергій Троцюк є шахраєм та обманює людей.

У Луцьку - скандал між працівниками салону краси та його власником

 

У Луцьку - скандал між працівниками салону краси та його власником

У Луцьку - скандал між працівниками салону краси та його власником

Візажист пояснила, що в травні салон краси пограбували та викрали особисті речі майстрів – косметику, перукарські засоби та навіть гель-лаки для нігтів.

«З салону винесли тільки плазмовий телевізор. У мене вкрали кейс з косметикою на суму 15 000 гривень, в іншого майстра викрали перукарські засоби орієнтовно на 10 тисяч гривень, в майстра манікюру викрали усі гель-лаки. При чому, що жодних слідів злому не було. Ну якому злодію треба лак для нігтів або косметика?», - дивується Тетяна Кундик.

Та додає, що працівники салону підозрюють, що Сергій Троцюк міг бути причетним до злочину, мовляв, незадовго після пограбування вони звернулись до сусіднього офісу з проханням переглянути запис із камер спостереження. На записі з камер вони побачили, що у вечір пограбування біля салону стояв мікроавтобус самого Сергія Троцюка.

«Після крадіжки ми одразу хотіли звернутись в правоохоронні органи, але Сергій Васильович нас відмовив. Він пообіцяв нам відшкодувати завдані збитки хоча б частково. Та й в мене тоді були інші турботи. Мало того, що я втратила клієнтів і косметику, я повинна була шукати гроші на нову», - розповіла Тетяна Кундик.

Спочатку, продовжила розповідати Тетяна Кундик, Сергій Троцюк пообіцяв їй відшкодувати 10 000 гривень. А коли ж через кілька місяців жінка почала вимагати повернути обіцяні гроші, то їй запропонували лише 4 000 гривень, однак вона й на це погодилась.

Забрати гроші погодився чоловік Тетяни, проте коли він прийшов у визначений час до салону, то Сергія Троцюка він там не застав.

«Мені не справа в грошах, тут вже йде справа принципу, я хочу щоб мені хоч щось повернули. Тим паче, що про відшкодування збитків першим заговорив саме Сергій Васильович», - наголосила візажист.

Подібна ситуація склалась не лише у цього майстра. Через затримку виплати заробітної плати із салону дуже часто звільняються працівники. І навіть коли вони залишають роботу, то не отримують розрахунку. 

Одна з екс-працівниць салону змушена була повертати собі гроші ледь не з тиском. Дівчина працювала в салоні впродовж 4 місяців, а отримувала всього 400-600 гривень. Решту обіцяли повернути згодом.

Відтак, їй довелось йти до Сергія Троцюка з «групою підтримки» в особі батька. Лише тоді вона змогла повернути собі кошти.

Така ж ситуація склалась і у двох адміністраторів, які впродовж кількох місяців не отримували заробітну плату. А косметолог впродовж п’яти місяців вимагала, аби їй повернули гроші, і зрештою на її дзвінки взагалі перестали відповідати. В коментарях у соцмережі жінка розповіла про те, що керівництво частенько користувалось її обладанням, не маючи при цьому профільної освіти.
 

У Луцьку - скандал між працівниками салону краси та його власником



А найстрашніше, переконують скаржниці, що окрім стрімкої плинності кадрів салон постійно змінює свою адресу, і навіть зараз у салоні готуються до чергового переїзду. Якщо раніше він працював по вул. Лесі Українки, то невдовзі буде на просп. Соборності.
 

У Луцьку - скандал між працівниками салону краси та його власником

Своєю чергою, редакція спробувала зв’язати із Сергієм Троцюком, аби він якось прокоментував ситуацію та звинувачення у свою адресу. На що він заявив, що зі своїми працівниками працює «виключно у правовому полі», а всю цю історію вважає наклепом та навіть розмістив відповідний допис у себе на сторінці в соцмережі.

У Луцьку - скандал між працівниками салону краси та його власником

У Луцьку - скандал між працівниками салону краси та його власником

 

У Луцьку - скандал між працівниками салону краси та його власником

У Луцьку - скандал між працівниками салону краси та його власником

У Луцьку - скандал між працівниками салону краси та його власником

І наостанок додав, що якщо хтось вважає його у чомусь винним, то нехай доводить це у суді. 

Наразі працівники готують позов.

Зауважимо, що за час, допоки матеріал готувався до публікації, дехто з працівників салону повідомили, що їм частково почали повертати гроші, однак не всім та не всю суму.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Екстрасенс Показати IP 1 Лютого 2017 18:14
Пограбування салону скоїв працівник салону, якого теж так само ошукав цей власник.
дідо Показати IP 1 Лютого 2017 18:17
Горе-працівники самі винні або є шахрайками. Ніхто з нормальних не буде працювати більше двох тижнів безплатно. Клієнти відразу розраховуються за послугу, тому проблем з коштами немає бути.... Як можна декілька місяців жити на зарплати 600 грн? Неможливо, а значить працівники крали
Анонім до дідо Показати IP 1 Лютого 2017 19:26
Що там красти?Обрізані нігті чи волосся?Таких шахраїв треба наказувати.
дідо до Анонім Показати IP 1 Лютого 2017 20:09
Обслуговувати клієнтів поза касою.Лєвак, який багато працівників вважає нормою. а на справді є крадіжкою.
Анонім до дідо Показати IP 2 Лютого 2017 01:23
Що, самий чесний?
не стара галоша Показати IP 1 Лютого 2017 18:45
пліткарки )))
дрл Показати IP 1 Лютого 2017 19:55
А чого вони всі кацапки?
Вискунова Лера Показати IP 1 Лютого 2017 19:58
Ганьба таким власникам салонів,що наживаються на робочому персоналі!Хай правда викриється і винних накажуть,щоб неповадно було всім остальним!На нарах той Троцюк не пропаде, буде масаж внутрішніх органів робити іншим зекам))))
Українець! до дідо Показати IP 1 Лютого 2017 21:05
Шо ти дідо лєпіш, билини об"ївся? Зі статті ясно що дурять працівників і ще хочуть їх винними зробити, ото наглота а не підприємці. - заява в податкову; -заява в поліцію. Нехай розбираються.
Комуналка Показати IP 1 Лютого 2017 23:46
Я ще Вам скажу,щоб оці всі горе масажисти, візажисти, манікюри,педікюри,косметологи податки платили!А то мейк ап вартує 250-450грн!!! Педікюр 200 і вище, манікюр 150 і вище... Чому вони не є ФОПами і податків не платять? С-ки є різних "салонів" по місту і таких "підприємців"?!Щодня к-ть зрозстає,а їх ніхто не контролює! А цих "вівасанців" пора вже давно закрити і арештувати за таку діяльність, тільки ніхто цим не займався,бо всім страшно йти до поліції, лише на кухні плакатися вміють...
До комуналка Показати IP 2 Лютого 2017 08:19
І ще всіх" розстріляти",бо люди створили собі робоче місце і не клянчать в держави.Не хочеш педикюр і манікюр,то обріж собі нігті і так ходи.Є попит є і пропозиція.Так у всьому світі.
До дідо Показати IP 2 Лютого 2017 09:27
"Вас уже выпустили из сумашедшего дома".Їжа нині дорога,тож ніхто кормити не буде,навіть в Ліпінах.
Юрій Показати IP 2 Лютого 2017 13:50
Чому такі пости публікуються без перевірки інформації? Чому тільки одна сторона говорить? volynеws збирають дешеві плітки і публікують їх, дуже багато суперечних даних тут описано. Бридко на це все дивитись, хочете робити новини то аналізуйте всю ситуацію з обох сторін, з такими темпами скоро кожен не задоволений життям неадекват буде робити " волинські сенсації".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus