USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Працьовитий, чуйний та привітний: у Володимирі провели в останню путь воїна Андрія Киричика

8 Червня 2023 17:42
У 470-й день повномасштабного вторгнення Володимир-Волинська громада оплакала ще одного загиблого земляка. Прощання з 46-річним солдатом Андрієм Киричиком відбулось у храмі Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Вшанувати пам’ять захисника прийшли його рідні, колеги, побратими, місцева влада та жителі громади.

Про це інформують у Володимирській міськраді.

У лютому володимирчанин був призваний до лав ЗСУ та вже близько 4 місяців мужньо обороняв рідну землю від ворога, а 4 червня його життя обірвав лютий ворог. У чоловіка залишились мати, дочка та дружина, з якою багато років жили пліч-о-пліч та саме хотіли одружитися.
А ось як про Героя згадують його колеги з КП «Полігон»: «Андрій працював у колективі з 2022 року. Працьовитий, чуйний та привітний. А ще Він був совісним та справедливим. Таким людям не все легко дається у житті. Але Андрій з усім справлявся та ще й підтримував інших. Був дуже добрим і милосердним».
Поховали Андрія Киричика зі всіма військовими почестями на місцевому кладовищі, що у с. Федорівка.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам’ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus