USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Заступник прокурора Волині Андрій Гіль у відставку не збирається

5 Березня 2014 17:35
Заступник прокурора Волинської області Андрій Гіль каже, що діятиме так, як накажуть в Генпрокуратурі, інформує «Четверта влада».

Як відомо, сьогодні заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь звернувся до діючих керівників обласних підрозділів СБУ, МВС, прокуратури, Міністерства доходів та зборів (податкова та митниця) з тим, щоб вони написали заяви на звільнення та не претендувати на зайняття керівних посад в майбутньому.

Заступник прокурора області Андрій Гіль каже, що діятиме так, як вирішать у Києві.

- Я поки виконую обов`язки прокурора області, - каже Андрій Гіль. - Якщо генеральний прокурор скаже, щоб я сьогодні ж написав заяву, або призначить іншого - питань немає.

Зі слів Андрія Гіля, до заяв Ігоря Гузя та Самооборони Волині він ставиться спокійно.

- Я доповім генеральному прокурору, а далі його право, - каже посадовець.

Принагідно портал «Четверта влада» поцікавився у працівника прокуратури, чи не отримував він чи його родичі останнім часом земельних ділянок у Луцьку. Оскільки на одній із останніх сесій Луцької міської ради депутати безплатно передали у власність земельну ділянку для будівництва і обслуговування жилого будинку в місті громадянці Гіль Людмилі Василівні.

Андрій Гіль каже, що не знає хто це і це не його родичка.

- Я не знаю хто це, - каже чоловік. - Гілів багато є: і колишній директор заводу ВОЛТЕКС, голова обкому профспілки теж. Я жодної ділянки в місті не отримував за весь період нашого проживання в Луцьку з 1988 року.

Поцікавилися його думкою й щодо того, щоб однією із заступників прокурора області була людина із Майдану чи Самооборони Волині.

- Я думаю, що на таке не піде генеральний прокурор, - вважає Андрій Гіль. - Чому: бо просто будуть покладені обов`язки на когось із заступників по зв`язках з громадськістю і це буде правильно. Без створення нової штатної одиниці. Таким чином можна вирішити питання. Загалом це ідея правильна, але просто покласти обов`язки, без введення додаткової посади. Це не моя прерогатива, а прерогатива генерального прокурора. Зараз йде скорочення, тому введення додаткових ставок - це додаткові фінанси.

Водночас Андрій Гіль запевняє, що не знає кого призначать головним прокурором області і йому не відомо, які кандидатури обговорюються в Києві.

- Поки що нам треба зберегти державу і область, - підсумував чоловік.

Нагадуємо, що Андрій Гіль обіймав посаду прокурора Волинської області у період з квітня 2003 до липня 2005 року, а також з січня 2007 року до грудня 2011 року. З грудня 2011 року до листопада 2013 року Андрій Гіль був заступником прокурора Рівненської області. У листопаді минулого року знову повернувся на Волині на посаду заступника прокурора області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
777 Показати IP 5 Березня 2014 17:48
Поважна людина. Данильчуків і Гузів - гнати в шию!
Волиняка до 777 Показати IP 5 Березня 2014 19:18
ооо узнаю почерк кума Гіля - Воробя. то його коронна фраза. Данильчук і Гузь скільки ми вже будемо терпіти отих кумів Гіля, Воробя, Масалова???? дайте відповідь- чи вони форум не читають?
Доктор Хаус до Волин до Волиняка Показати IP 5 Березня 2014 20:44
Ви думаєте, що кого кращого за Гіля призначать??? Помиляєтесь. Подивіться які вже зміни в країні. Ви цього хотіли? Гузь і Данильчук - пацани з рогатками... Думаєте, що зробили революцію в Луцьку разом з дітворою (15 - 20 років), які навіть пояснити не могли, чому вони ходять стадом за вами. Чого ви - херої не були в Києві на Майдані, коли стріляли хлопців? (знаю, страшно). Ви реально вже багатьох за***ли...
Доктор Хаус Показати IP 5 Березня 2014 17:48
А хто такий Гусь :) ??? Він шо мля великий спеціаліст, де він толком працював? Якого він *** розказує кому шо робити, кому писати заяви... Хлопче, ти заспокійся! Не грай з вогнем!!!
Анонім до Доктор Хаус Показати IP 6 Березня 2014 11:06
а ви почитайте його персональний сайт... то й побачите його працю... як не депутат то фестиваль, як не Барденштат то вязниц в Білорусії http://guzj.info
Анонім Показати IP 5 Березня 2014 17:58
Керівників прокуратури всіх гнати в шию. Вони керували державним рекетом, якщо їх залишити, так буде й надалі. Тих хто їм платив бабло будуть відмазувати, а будуть тероризувати тих, хто для них ворог, тобто хто не вівся на їх погрози і не давав їм гроші.
Дід до Анонім Показати IP 5 Березня 2014 18:00
Підтримую!!!
Дід Показати IP 5 Березня 2014 17:59
Можу сказати точно, що Гіль великий "спеціаліст", крахобор і взяточник !!!
Баба до Дід Показати IP 5 Березня 2014 20:46
Старий, ти хочеш сказати, що Гіль не професіонал??? Може ти не про того Гіля думаєш.
Лучанка Показати IP 5 Березня 2014 18:11
До дід: Ви йому хабарі давали, що так впевнено кажете? Прикро, якщо не знаючи людини, обливають її брудом.
дідо Показати IP 5 Березня 2014 18:13
Треба гнати всіх ,хто був на керівних посадах при Клімчуку. Всі вони є складовою мафіозної системи.
Лучанка Показати IP 5 Березня 2014 18:17
До дідо: І ставити таких, як Майя Москвич. Далеко підем!
Свет до Лучанка Показати IP 5 Березня 2014 18:26
Хаха)))
Анонім Показати IP 5 Березня 2014 18:29
Я думаю,що в прокуратурі є такі,що не брали хабарі,але це точно не керівники.
Миша Показати IP 5 Березня 2014 18:39
брал, не брал, дело второе, расследовать и наказать согласно закона. дело в другом - что на его место может прийти такой же взяточник. поэтому нужно сделать СИСТЕМУ, которая не позволит давать или брать взятки чиновникам. как в США например... и выборные должности прокурора, главного "шерифа" и прочих в области и городе! и ещё возможность городанам ОТЗЫВАТЬ таких чиновников. если 75% жителей Луцка против любого чиновника - значит его должны убрать с этой должности, хороший он или плохой. он НЕ НУЖЕН Лучанам, значит убрать. Так они будут боятся и работать на имидж. я уже предлагал в центре города поставить информационную доску, где будет вывешена предвыборная программа мера например, а потом рядом будут вывешиваться его достижения, так все лучане будут знать кто чего стоит из чиновников.
юля Показати IP 5 Березня 2014 18:46
ЧОМУ не чипають суди ????
Миша до юля Показати IP 5 Березня 2014 18:51
я не защищаю чиновников, но кого туда набрать? всё-же там много людей с профессиональным опытом. система последние годы была так устроина, что взятки брали ВСЕ. потому что иначе выгоняли с работы. это наш общий грех... как выйти из этой ситуации - вопрос не простой. наказать самых борзых, кто брал не потому что заставляли, а потому что взяточник. остальных - если ОДИН раз будут отныне пойманы на взятке - очень суровую меру наказания. но главное сделать так, тчо бы не было возможности брать и давать взятки ,как в США
бульба Показати IP 5 Березня 2014 19:01
Гіль має маєток в Тарасівському лісі, для цього роздеребанило землю розсадника. І до його оселі проклали асфальт !!! Відгадайте за чиї кошти. Ек скурсія для правого сектору По 5 грн, для інших безкоштовно. Та провий сектор про це знає , але мовчить бо добазарились уже з Гілякою! Напевно)))))
лучанка Показати IP 5 Березня 2014 19:58
Гнати його в шию
Знаю Показати IP 5 Березня 2014 21:00
Він старий хабарник,у нього грошей,що у с***и бліх та маєтків море,а ще він шахрай високого ґатунку,гроші бере ,а обіцянок не виконує!знаю не з пліток ...
Рита Показати IP 5 Березня 2014 22:21
Знаю точно,що буде Гіль,можливо він і не поганий чоловяга,але хай іде на пенсію краще,всі його архаровці і навіть в*рані секретутки сте*ви слідчі с*оти,не дасиш на лапу,то готові задушити,оббрехати людину. Абсолютно усіх потрібно міняти, у нас на Волині юристів до *іга хай приступають до роботи. А Гіля нізвщо не допустити ,бо знову буде гвалт!
876 Показати IP 6 Березня 2014 07:15
Гіль це ж перший взяточник ви подивіться на його маєток, за зарплату відгрохав?
гузьнові Показати IP 6 Березня 2014 08:28
А ти його призначав, пришелепкуватий?
Лучанка Показати IP 6 Березня 2014 10:10
Гіль - людина віруюча. А облити будь-кого брудом багато розуму не треба.
viola Показати IP 6 Березня 2014 10:26
та Гузю тільки в рупор кричати більше робити він нічого не вміє
Лучанка Показати IP 6 Березня 2014 12:26
Хочу запитати в Гузя: "Де можна заробити на таку "круту" машину? А то я за 36 років роботи не зуміла заробити.
гузю Показати IP 6 Березня 2014 19:30
гузь продажна політична маріонетка! собако не прикривайся життями загиблих людей, не за тебе вони боролись! що ти зробив??? де ти був??? тільки вмієш що пі...ти на публіку!!! купили тебе на виборах до ВР, як проститутку!!!
Народ Показати IP 6 Березня 2014 23:28
Стидоба хто захищає взяточнка Гіля! Негайна люстрація.Гільових чотирьох джипів, подарованої дачі в с. Мельники ( за які заслуги Гіля обдарована) квартир в Києві,,та Луцьку,трьохповерхового маєтку в с. Тарасово де Климчук виділив 500тис.бюджетних коштів, щоб Гілю провести газ. Все це за чесно зароблені гроші viola ?? Ганьба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus