USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Невиконані обіцянки голови Маневицької РДА. Громада висловила недовіру

3 Липня 2016 14:38
Розмова між головою Маневицької райдержадміністрації Андрієм Линдюком та жителями району 2 липня в приміщенні холу РДА одразу ж викликала невдоволення у присутніх. І, насамперед, це стосувалося ситуації щодо низької ціни на прийом чорниці. Адже саме зараз відбувається активна заготівля сезонних ягід. І зважаючи на те, що у селах знайти роботу і заробити гроші на утримання сім’ї – вкрай складно, саме заготівля і здача ягід для місцевих мешканців – чи не найголовніший заробіток.

Але як виявилось, крім питань щодо ціни на ягоди в людей постало дуже багато інших запитань. Це і відсутність земельних ділянок для учасників АТО, тендерні закупівлі для харчування дітей у школах, відсутність роботи, погане водопостачання, повернення у комунальну власність бронзового пам’ятника, що був незаконно вивезений, і найважливіше - абсолютне невиконання розданих обіцянок головою РДА.

Учасники цієї зустрічі розповіли, як голова Маневицької РДА часто досить нестримано поводив себе у спілкуванні з людьми, відповідав агресивно, або ж узагалі уникав відповіді на прямі запитання.

«Як завжди Линдюк брехав і не червонів. На запитання про відсутність обіцяних робочих місць, він взяв останній випуск місцевої газети «Нова Доба» та почав розповідати всім присутнім, що роботи багато. З його слів, у продемонстрованому номері газети є купа вакансій опублікованих центром зайнятості. Але, насправді, в цьому номері такої публікації немає взагалі. А Линдюк ще й наголосив, що це робота не на мінімальну зарплату. Наприклад привів вакансію бухгалтера ТОВ «Баффало» з заробітною платою в 9700 гривень. Наголосив, що і на таку зарплату на підприємстві не можуть підібрати людину. На запитання, куди саме потрібно такого працівника, відповів, що в село Старосілля Маневицького району. Як з’ясувалося, ця вакансія актуальна по Луцьку і до Старосілля не має жодного стосунку», - розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини учасник зустрічі.

Насправді, як стало відомо з повідомлення Маневицького районного центру зайнятості, місцеві вакансії не комплектуються роками і мають дуже низький рівень зарплати.
А зі слів голови Маневицької РДА Андрія Линдюка, лише за один місяць в самих Маневичах працевлаштовано 100 осіб. Щоправда, про який саме період і на які вакансії працевлаштовано стільки населення – не уточнив. Місцеві жителі такі слова одразу ж піддали сумніву і критиці.

«Щодо питання ціни на ягоди Линдюк сказав, що 10 гривень - це нормальна ціна і він колись здавав по 10 копійок. Запропонував людям не ходити в ліс, або не здавати чорницю, тоді й ціна підвищиться. Линдюк стверджує, що ціни на заготівлю встановлює обласна рада. І водночас одразу ж спростував ці слова, щойно присутній на зустрічі депутат обласної ради Іван Киричик взяв слово», - розповідає обурений місцевий мешканець.

Не почувши відповідей не поставлені запитання, присутні домовились зібратись у вівторок, 5 липня, о 18.00 та запросити всіх причетних до заготівлі чорниці, щоб якимось чином врегулювати питання. Зустріч запланована в центрі творчості дітей та юнацтва у Маневичах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маневичанка Показати IP 4 Липня 2016 14:16
На таку з/ту яку пропонують ці ско.....ти може жити лише линдюк він ж е ще здає чорницю по 10 копійок і має великі доходи з чорничного бізнесу йому по 10 копійок поляз з латишом певно дань відстьогують от і має непогані гроші а в маштабах району ..................млн .Хороший діловий підхід так давити цих засранців маневицьких ягоди по 10 грн послуги по.... надцять грн. як пороша так і віін все для себе .Нічого для людей. Гнати його подалі і недати можливості піти на керівні посади а лише на ці які пропонує центр зайнятості .Колись довжик так пропонував але своїх діток на ці посади не пристроїв а знайшов місця з більшою зарплатою а вам що вже бог послав.
123 Показати IP 5 Липня 2016 23:17
Градищук- це діагноз!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus