USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Православні блогери: недільні школи з Волині – переможці всеукраїнського відеоконкурсу

13 Лютого 2021 22:07
Дві недільні школи Волинської єпархії виграли відеокамери в різдвяному конкурсі.

Нещодавно відбувся відеоконкурс «Святковий блогер» для недільних шкіл Української Православної Церкви, ініціатором якого виступив благодійний фонд «Фавор». Охочим взяти в ньому участь необхідно було зняти відеорепортаж чи блог про святкування парафією зимових православних свят. Свої роботи надіслали 26 недільних шкіл 11 єпархій з різних куточків України.

Днями організатори назвали трьох переможців, двоє з яких – учасники з Волині. Рішенням професійного журі в номінації «Місіонерство» перемогу здобула відеоісторія «Христос Рождається» недільної школи храму святого апостола Андрія Первозванного, що в селі Струмівка.
А от хто стане переможцем в номінації «Приз глядацьких симпатій», визначали за кількістю лайків під відео, які були опубліковані в Youtube. Найбільше вподобайок від глядачів зібрала відеоробота «Вертеп» недільної школи храму Трьох Святителів міста Луцька.
Автори найкращих робіт отримають від БФ «Фавор» екшн-відеокамеру «SONY».

«Наразі ми чекаємо на подарунок. Плануємо з відеокамерою створювати цікавий і корисний контент, знімати ролики про життя нашої релігійної громади», – зазначив настоятель Свято-Андріївського храму села Струмівка Степан Ярема.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus