USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Представника «Нацкорпусу» суд взяв під варту на 60 діб

6 Серпня 2021 23:19
Представника політичної партії «Національний корпус» Івана Нікіфорова, затриманого напередодні у Харкові, Шевченківський районний суд Києва суд взяв під варту на 60 діб.

Як передає УНІАН, про це біля будівлі суду повідомив речник цієї політсили Олександр Алфьоров.

За його словами, це перший запобіжний захід, який сьогодні суд обрав для представників «Нацкорпусу».

Представники політсили, які прийшли до будівлі суду підтримати своїх побратимів, продовжують перебувати на місці і не збираються розходитись. Натомість вони закликають всіх небайдужих приєднатися до них, оскільки вважають, що сьогоднішні судові процеси це – «переслідування добровольців, учасників російсько-української війни».

Затримання представників «Нацкорпусу» у Харкові

Як повідомляли, 5 серпня Служба безпеки України заявила про проведення масштабної спецоперації на Харківщині та ліквідацію потужного злочинного угруповання.

За попередніми даними слідства, зловмисники займалися рекетом бізнесменів, зокрема у сфері ритуальних послуг. Вони мали чітку структуру і вчиняли тяжкі злочини економічного та насильницького характеру. Обсяг їхнього «прибутку» становив понад 1 млн грн щомісяця.

Сьогодні, 6 серпня, у Києві прихильники політичної партії Національний корпус зібралися на мітинг біля Шевченківського районного суду, щоби підтримати затриманих у Харкові побратимів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юрист Показати IP 7 Серпня 2021 06:27
В першу чергу він- підозрюваний в злочині, і не треба спекулювати тим, що він представник якоїсь *політсили*. А, по-друге, з нацкорпусу політсила, як з труби гітара - збіговисько неадекватні.
Анонім Показати IP 7 Серпня 2021 10:07
Володимир Олександрович, невже це та сама, довгоочікувана весна? Чи це просто переділ потоків та сфер впливу у Нацкорпусі у зв'язку з відставкою італійця? Чуєте? Кажіть давайте!
##Монархіст до Анонім Показати IP 7 Серпня 2021 19:58
А що незрозумілого? Серйозні і грошовиті дядьки з Європи повним ходом скуповують країну. Нафіга їм на цій території купка дрібної гопоти, які крім віджиму чужої власності ні чорта не вміють? Зверніть увагу, що перед тим почали пресувати і конкурентів нациків з ОПЗЖ, ППШ, тощо. Швидше за все, Вова просто лобіст інтересів ЄС на території України. І те, що робиться, робиться в інтересах "зарубіжних партнерів" (тобто тої ж гопоти тільки найвищого рангу). П.С. Переділ не в Нацкорпусі, бо організація за кошти від цієї діяльності, швидше за все, і жила (значною мірою). Просто раніше їх не зачіпали через зв'язки з МВС.
Национально-несвидом до Анонім Показати IP 17 Серпня 2021 20:37
Рано или поздно все нацистские твари будут за решёткой.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus