USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Представили керівника КП «Луцький центр первинної медичної допомоги №2»

5 Жовтня 2018 12:28
Тетяна Трач очолила КП “Луцький міський центр первинної медичної допомоги №2”, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Сьогодні відбулося представлення нового керівника КП “Луцький центр первинної медичної допомоги №2”. За результатами конкурсу, проведеного 27 вересня 2018 року, конкурсна комісія шляхом голосування обрала переможцем конкурсу на зайняття відповідної посади Трач Тетяну Володимирівну - заступника директора з медичного обслуговування населення комунального підприємства «Луцький центр первинної медичної допомоги».

Для колективу закладу нового керівника представили радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління охорони здоров’я міської ради Микола Якимчук.



Як зазначив на початку Микола Якимчук, свого часу Тетяна Трач працювала лікарем-гастроентерологом у цьому закладі, а згодом стала завідувачем відділення.

Останні десять років була заступником директора з медичного обслуговування населення комунального підприємства "Луцький центр первинної медичної допомоги”. Також він подякував медикам за злагоджену роботу.

“Ви є лідерами на Волині за кількістю підписаних декларацій із сімейними лікарями. Станом на сьогодні із лікарями цього закладу укладено 41 тисячу 138 декларацій. Це понад 30 відсотків по місту. Сподіваюся, що й наступного року ця робота буде виконуватися на належному рівні”, - наголосив він.



Із призначенням на посаду Тетяну Трач привітав радник міського голови Ігор Поліщук.

“Я переконаний, що під керівництвом Тетяни Володимирівни, лікаря із 20-річним стажем, команда професіоналів, які працюють у цьому закладі, працюватиме успішно і надалі буде лідером у своїй галузі. А пацієнти, які будуть сюди приходити, отримуватимуть кваліфіковану допомогу та увагу з боку медиків.

Життєвий та професійний досвід нового керівника стане підґрунтям для успішної діяльності та розвитку закладу. Нехай у вашому колективі панує атмосфера підтримки та взаєморозуміння. Зі свого боку міська рада надаватиме фінансову підтримку закладу. Цьогоріч була вирішена багаторічна проблема із рентгенівським апаратом, а на наступний рік у закладі заплановані ремонтні роботи на оновлення матеріально-технічного оснащення”, - наголосив він.



Звернувшись до колег, новопризначений керівник закладу Тетяна Трач зазначила, що налаштована на результативну співпрацю, аби й надалі покращували якісні та кількісні показники роботи.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Киця Показати IP 5 Жовтня 2018 12:33
Удачі
Справедливий Показати IP 5 Жовтня 2018 22:44
Весь Луцьк чекав онлайн конкурсу. А де він? В кабінеті Глухманюка? А чому конкурсна комісія не взяла до уваги, що 80% колективу за Пахарчука? А взяла до уваги виступ пані Трач, яка заявила що встановить пластикові вікна, які вже встановлені і т.д. Шановні члени конкурсу вас совість не турбує?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus