USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Представили начальника нового управління Луцької міськради

30 Січня 2018 08:57
Хто очолив нещодавно створене управління з питань праці, повідомили під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Про це стало відомо під час оперативної наради у виконувача повноважень міського голови 30 січня.

Як поінформував виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, на підставі рішення міськради від 29 листопада 2017 року створене управління з питань праці і затверджене положення про управління. На посаду начальника новоствореного управління призначили Назарія Ігнатчука, який здобув перемогу у конкурсі.

Нагадаємо, у Луцькій міській раді ліквідували відділ охорони праці та створили управління з питань праці рішенням сесії від 29 листопада минулого року. Так, у рамках децентралізації органам місцевого самоврядування делеговані додаткові повноваження в частині трудового права. Новоутворене управління буде відслідковувати питання найманих працівників, які отримують кошти у конвертах, питання виплати мінімальної заробітної плати, а також здіснюватимуть контроль заборгованості по зарплаті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Січня 2018 09:02
ще один кровосісь
1 до Анонім Показати IP 30 Січня 2018 13:20
Ду?ню ти. До чого тут кровосіся ? Ти ж до нього перший побіжиш, як виженуть з роботи без підстав, чи зарплату не виплатять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus