USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прем’єр-міністр пропонує саджати нетверезих водіїв у в’язницю

21 Квітня 2018 17:27
Тих, хто сідає за кермо у непритомному від алкоголю стані, потрібно одразу садити до в’язниці, - переконаний Володимир Гройсман.

Про це йшлося під час зустрічі Прем’єр-міністра з представниками регіональних ЗМІ у Києві.

Володимир Гройсман повідомив, що торік 3,5 тисячі осіб загинули на дорогах. Десятки тисяч ДТП є серйозною проблемою для країни, тому уряд вніс у парламент ініціативу щодо підвищення жорсткості покарань. Також утворили координаційну раду з питань безпеки дорожнього руху, яка напрацьовує системну програму безпеки дорожнього руху. 2,6 мільярда гривень цьогоріч виділили на безпеку дорожнього руху (влаштування технічних засобів, що унеможливлюватимуть створення ДТП).

«Що стосується покарання, я вважаю, що воно має бути надзвичайно жорстким відносно тих, хто сідає за кермо в непритомному стані. Я вважаю, що їх треба одразу садити у в’язницю, і це є принципово важливим. Ми будемо з цим дуже жорсткими, безкомпромісними», - відзначив прем’єр-міністр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
скептик Показати IP 21 Квітня 2018 17:36
ти вже коюпціонерів всіх пересаджав, балабол
Із5 Показати IP 21 Квітня 2018 17:53
Давно пора. Я б ***
растов до Із5 Показати IP 22 Квітня 2018 08:21
Ребята, давайте к нам, в Рассею, в нас водка национальное блюдо!
Я в шоці Показати IP 21 Квітня 2018 20:04
Ті хто їздив пяним і далі їздити будуть а якийсь вася з любашово перебере трохі в тюрму це прям дуже справедливо
Ковельське бидло Показати IP 21 Квітня 2018 20:34
Та ну нах. Як же ж їздити тверезим?
Ганьба алкоголізму Показати IP 21 Квітня 2018 21:46
Алкоголь і наркотики - це добровільне божевілля... Слава тверезості.... — Пийте українці! Тверезі Ви нікому не потрібні. А ще краще: маєте здохнути. Щоб звільнити територію. Яка готується для продажу за борги. Задля такої благої цілі теж із зомбоящика будете чути про »чоловічу радість», »п’єш-як дихаєш», »сила зерна», »чоловіки люблять натуральність» і т.д. — Будьте бідні українці! Бо заможні та незалежні Ви нікому не потрібні. Маєте стояти на колінах та молитися на тарілку супу та субсидію. А господарі на Вас знайдуться. Ось такі реалії… Маємо самі рятуватися у цьому вирі. Щоб не зникнути. У цей непростий час має бути більше позитиву. Щоб вселити людям надію на краще. Має бути пропаганда здорового способу життя, міцної сім’ї. Має бути фінансова просвіта населення. В центрі уваги має стати людина. Бо мудрі Ви нікому не потрібні. Через те Вам будуть постійно заливати з екранів мильне лайно. І мінімум розвиткових і корисних програм.
Краще в шоці ніж в м Показати IP 21 Квітня 2018 21:56
Трохи перебравший Вася буде думати.перш ніж перехилити чарку,забагато біди від тих Вась.Повністю підтримуюр
Я в шоці до Краще в шоці ніж в м Показати IP 21 Квітня 2018 22:30
Само собою. Но суть інша пяні будуть завжди в нас така країна тількі ті хто має грошей багато або звязків будуть їздити безнаказано далі. Зараз штрафи і так великі шо добре ше садити в тюрму васю за те шо він немає грошей і звязків то не справедливо.
Anonymous Показати IP 21 Квітня 2018 22:16
А "вася з Любешова" через то, що воно тупе бидло, має якесь окреме право їздити бухим? Невеликий ГАРАНТОВАНИЙ строк за гратами, хай навіть 3 місяці адмінарешту, але ГАРАНТОВАНО, без варіантів відкупитися, і бажано з обов'язковими суспільно корисними роботами - прибирати узбіччя трас наприклад, на відсотків 80 прорідить бажаючих покататися нетверезим. Але дана санкція має бути для ВСІХ - від депутата чи бізнесмена не "Лексусі" до алкаша на розбитому "Москвичу". Бізнесмен, фірма закриється? З роботи виженуть? Посаду втратиш? Державі має бути всерівно! Плюс брати "на олівець" в наркодиспансер, як особу, СХИЛЬНУ до алкоголізму, і, поки не здасть протягом хоча б півроку щотижня аналіз, що покаже відсутність СЛІДІВ алкоголю - не допускати до повторного отримання прав. Просто штраф і мінус права на рік - ПОДАРУНОК для багатьох. Людина, що має гроші на авто навіть за 2-3 тисячі євро, 10 тисяч знайде якщо не раз плюнувши, то недалеко від того. А от коли запахне реальним покаранням - задумається. Ще бзаконом примусити хоча б раз зловлених на п'янці за кермом (до, після закону - неважливо), спеціальну наклейку на авто кріпити, чи номерний знак іншого кольору видавати - всі мають знати, хто перед ними.
скептик до Anonymous Показати IP 21 Квітня 2018 23:06
і це шо, всі "козирні" мають тверезими їздити ?!!! БАРДАААК !!!!!!
хехъ Показати IP 22 Квітня 2018 06:44
предвыборный пиар
Уважний до хехъ Показати IP 22 Квітня 2018 17:34
Прєдвиборний піар, це коли перед виборами ви громадян Великої Британії травите ;-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus