USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Президент посмертно нагородив командира 128-ї бригади Коростельова, який підірвався під Новотроїцьким

20 Листопада 2019 12:15
Президент Володимир Зеленський посмертно нагородив орденом Богдана Хмельницького командира 128-ї бригади Євгена Коростельова, який підірвався на міні під Новотроїцьким і помер від отриманих поранень.

Відповідний указ від 19 листопада опублікований на сайті глави держави, пише Theбабель.

«За особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові постановляю: нагородити орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня Коростельова Євгена Володимировича – полковника (посмертно)», – йдеться в указі Зеленського.

Коростельов з перших днів брав участь у бойових діях на Донбасі. До призначення командиром 128-ї бригади він командував самохідно-артилерійським дивізіоном 25-ї окремої повітряно-десантної бригади.

12 листопада Коростельов підірвався на міні під Новотроїцьким. Крім нього, поранення отримав ще один військовий. Того ж дня бойовики обстріляли позиції українських військових з 30-мм автоматичного гранатомета АГС. Вогонь вівся з терикону з боку окупованого Докучаєвська.

Від отриманих поранень Коростельов помер
рано-вранці 19 листопада у Харківському військово-медичному клінічному центрі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus