USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Бойовики продають у Сніжному Орден «За Мужність» невідомого українського воїна

1 Червня 2015 14:39
На ринку окупованого бойовиками Сніжного продається нагорода українського бійця - Орден «За Мужність» під номером 69684. Кому належала ця нагорода, наразі немає інформації.

Про це повідомляє у Фейсбуці блогер з Луганська Олена Степова.

Є припущення, що нагорода могла належати бійцеві, який потрапив у полон або числитися в списках зниклих без вісті.

«З зони. Тільки що українські патріоти зі Сніжного Донецької області повідомили, що в місті на ринку продають українську нагороду Орден «За Мужність» під номером 69684. Можливо, ця інформація комусь допоможе», - пише Степова.

«Родичі можуть не знати номер нагороди, а в реєстрах про нагороджених ця інфо повинна бути», - коментують повідомлення користувачі Фейсбуку.

Из зоны. Только что украинские патриоты из Снежного Донецкой области сообщили, что в городе на рынке продают украинскую награду Орден "За Мужество" под номером 69684. Возможно эта информация кому-то поможет.

Posted by Олена Степова on 31 Май 2015 г.


Варто відзначити, нагорода орден «За мужність» існує у варіаціях I, II і III ступеня.

До слова, серед нагороджених Орденом «За Мужність» є й волиняни. Зокрема, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини публікуваало інтерв’ю з командиром взводу 79-ої окремої аеромобільної бригади, молодшим лейтенантом, рожищанином Павлом Чайкою, який став повним кавалером ордена «За мужність» - втретє за всю історію незалежної України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
аяяй Показати IP 1 Червня 2015 15:10
дай Боже щоб власник нагороди був живий!
коля Показати IP 18 Липня 2015 11:26
є нагорода орден «За мужність» за № 206184 як визначити власника?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus