USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Про домашнє насильство можна заявити онлайн та анонімно: в Україні відкрили гарячу лінію

9 Грудня 2021 22:07
Від четверга, 9 грудня, постраждалі від домашнього насильства зможуть в режимі онлайн подати анонімну скаргу про правопорушення, сформувати інформацію для правоохоронних органів, а також відстежити чинний статус і хід розгляду звернення.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Офісу віцепремʼєр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, пише ТСН.

На сайті, який працюватиме цілодобово, можна отримати ключову інформацію про проблеми домашнього насильства, зокрема щодо алгоритму протидії цьому явищу.

На інтерактивній карті можна отримати інформацію про кількість звернень, якi були передані до органів виконавчої влади, та кількість наданих консультацій жертвам домашнього насильства.

На сайті гарячої лінії 15-47 будуть опрацьовувати та реєструвати звернення щодо торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі та насильству щодо дітей або про загрозу вчинення такого насильства. Також тут надаватимуть безкоштовні та конфіденційні інформаційні, психологічні та юридичні консультації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus