USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Про що в листі-прощанні писала лучанка, яка намагалась вбити доньку і себе. Ексклюзив

4 Листопада 2021 08:59
У ніч проти 2 листопада в Луцьку 33-річна жінка порізала ножем себе й однорічну дитину. У квартирі, де трапився інцидент, знайшли передсмертну записку, текст якої в поліції не оприлюднюють.

Про що йшлося у записці, Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

За інформацією, наданою джерелами, у записці жінка зізнається, що скоїла це все сама і не знає, що з нею коїться. Жінка також попросила прощення й додала, що любить усіх.

Окрім того, як стало відомо, чоловік помічав, що жінка протягом тривалого часу була в пригніченому стані.

Також джерела інформують про те, що жінка поранила себе на кухні, де її й знайшов чоловік. І лише після цього у кімнаті виявили закривавлену дитину. Про те, що зробила із донькою, встигла розповісти сама мати.

Нагадаємо, надзвичайна подія сталася у ніч проти 2 листопада в квартирі однієї з багатоповерхівок на проспекті Молоді в Луцьку. Зі слів сусідів, чоловік постраждалої з другою донькою спав в іншій кімнаті, але раптом вночі почув стогін. Коли ввійшов у кімнату, то побачив закривавлених дружину та доньку, тож викликав поліцію.

Зі слів генеральної директорки Волинського обласного територіального медичного об’єднання захисту материнства та дитинства Ірини Горавської, до лікарні дитина поступила у вкрай важкому стані, з ножовими пораненнями. Наразі її стан залишається важким.

Старша донька, припускають сусіди, очевидно, нині перебуває в родичів. Бо ж бабусі дітей зараз в місті немає. Батько – поруч з постраждалою дитиною. Дівчинка – у реанімаційному відділені Волинської обласної дитячої лікарні. Саму ж маму дитини характеризують як прекрасну молодичку, яка дбала за своїх дітей. У службі в справах дітей кажуть, що ця родина на обліку у них не перебувала. Але після того, що сталося, вже потрапила в їхнє поле зору.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 34
Молода мама Показати IP 4 Листопада 2021 09:27
Можливо тепер молодим мамам перестануть розповідати, що вони повинні всім навколо. Що "колись в полі народжували, чого жалієшся". А таки звертатимуть увагу на психологічний стан, розповідатимуть про "післяпологову депресію"... Чому, чому, чому в школах батьківства не розповідають, про депресію????
Анонім до Молода мама Показати IP 4 Листопада 2021 09:41
сказав один розумний чоловік :"ваші сподівання - це ваші проблеми, інших вони не хвилюють". або по інакшому словами: шановні молоді мами, ваші діти та ваш стан - це, в основному, ваші проблеми. тому оцінюйте свої ресурси заздалегідь
До Аноніма до Анонім Показати IP 4 Листопада 2021 10:40
Ти, мабуть, все в своєму житті передбачаєш? Як можна передбачити післяпологову депресію? Як можна передбачити емоційне вигорання, коли є негаразди в сім'ї, а справлятися з ними нас не вчать.
Дідо до До Аноніма Показати IP 4 Листопада 2021 10:49
Давайте ще одну організацію створимо, для жінок з післяпологовою депресією, візьмемо за 1 грн в оренду приміщення яке платники податків утримувати будуть... І так далі. Доїти бюджет будемо.
Анонім до До Аноніма Показати IP 4 Листопада 2021 11:28
"є негаразди в сім'ї... що робити?.. - о, мені казали, що якщо я народжу дитину, то вони одразу зникнуть і все налагодиться!!! все, вирішено, так і зроблю" здається, відповідні лікарі мають цьому пояснення
лучанин до Анонім Показати IP 4 Листопада 2021 16:54
от хто казав той нехай і відповідає
Лучанка Т до Анонім Показати IP 5 Листопада 2021 19:13
Чудово! В такому разі, звертаюсь до майбутніх мам: якщо Вас влаштовує така позиція чоловіків, що ж, беріть на себе всю відповідальність. Щодо вас Аноним, сподіваюсь, що у вас дітей не буде!
Історія до Молода мама Показати IP 4 Листопада 2021 10:41
Народжували в полі , так. І душили дітей, і в річку кидали, і живіт перетягували, щоб не народити. Колись. У ті часи, коли в полі народжували.
море Показати IP 4 Листопада 2021 10:16
Треба було звертатись до лікарів,а не чекати ,що саме пройде.Депресія -на себе накладають руки.А не дитя калічать,в неї щось інше
Психіатр до море Показати IP 4 Листопада 2021 10:42
Вона хотіла вбити і дитя, і себе. Ви, нешановний, психіатр? Знаєте симптоми і наслідки?
Анонім до море Показати IP 4 Листопада 2021 11:51
Родичі повинні звертати увагу,придивлятися,побачивши,що не так,вести до психолога,психотерапевта,психіатра.
Анонім Показати IP 4 Листопада 2021 11:38
Треба бути уважними до кожної людини. Зараз мама - це функція. Повинна те, повинна се... ніхто не знає свого ресурсу, просто треба берегти близьких і себе, цінувати свою сім'ю. Надіюсь, що це не чоловік винен у психо-емоційному стані дружини. Дай Боже йому сил.
Анонім Показати IP 4 Листопада 2021 12:12
Ще одна психічно хвора мама. З кожним днем все більше
Внук Показати IP 4 Листопада 2021 12:19
Депресія, придумали виправдання для таких....
оля Показати IP 4 Листопада 2021 13:21
Депресія чи не депресія намагатиметься встановити лікар. І то на факт, шо встановить правильний діагноз. А виправдання думаю тут таке- то ж не вбивцею вона народилася?! Сукупність якихось негативних життєвих обставин, емоційна слабкість ( не всі ж в нас сталеві), попросту навіть систематична фізична, психологічна втома, та купа всього...
Внук до оля Показати IP 4 Листопада 2021 15:06
Це привід різати дитину?
Невістка Показати IP 4 Листопада 2021 13:52
Бо в нашому суспільстві який найкращий спосіб, щоб жінка безропотно виконувала усі забаганки чоловіка та його сім'ї та перетворилася добровільно в наймичку? Правильно - зробити їй дитину. А ще краще 2-3. Щоб точно нікуди не рипалась. І тоді можна морально знущатися, як завгодно: не так зробила, не так зварила, погана мама, погана жінка, на шиї сидиш (не в декреті, а на шиї). Ще й свекруха певно "допомагала". А як щось не подобається : забирай свої речі і вали до батьків! А дітей залиш - ти свою функцію виконала - тепер не потрібна! От жінка і зїхала з розуму. І дитину - ні собі, і нікому!
Анонім до Невістка Показати IP 4 Листопада 2021 14:20
який позитив ви бачите в описаній ситуації? п.с. окрім відсутності знаннь про контрацепцію
Невістка до Анонім Показати IP 4 Листопада 2021 19:54
То що - може в шлюбі не народжувати ? Щоб ви знали - в Україні понад 75 % жінок потерпають від насильства в сімї. Насильство може бути не тільки фізичне, але й моральне.
Анонім до Невістка Показати IP 4 Листопада 2021 20:42
тоді навіщо взагалі такий шлюб? щоб сховати за ним власну інфантильність?
Невістка до Анонім Показати IP 5 Листопада 2021 14:39
Ви знаєте, що таке інфантильність? Чи просто слово гарне сподобалось? До чого інфантильність до насилля в сім'ях?
Анонім до Невістка Показати IP 5 Листопада 2021 18:15
тому що дівчата віком 16-30 років роблять дітей, уявлення не маючи про те, як це змінить їх власне життя. Вже після чого починається описана вами життєва ситуація - 75% і т.д. різницю між психологією дорослого та дитини, сподіваюся, пояснювати не потрібно?
Лучанка Т до Анонім Показати IP 5 Листопада 2021 19:37
Дякую! Ви дали адекватні відповіді. Нажаль, у нашому суспільстві є установка: для дівчинки головне - вийти заміж. От такі дівчатка і стають заручницями установок своїх батьків. Часи змінились, а стереотипи лишились. Резюме: нікого не судимо, це не до Вас, до решти. Люди добрі, наведіть спочатку лад у своїх відносинах!
Анонім до Лучанка Т Показати IP 5 Листопада 2021 21:07
на жаль, " відро з крабами" продовжує псувати життя кожного з нас (((
Невістка до Анонім Показати IP 6 Листопада 2021 07:33
В нас 90% чоловіків є абьюзерами і це колосальна проблема! Спочатку завжди все гарно. Однак коли жінка в декреті, вона є фінансово залежна від чоловіка. От тоді це і починає проявлятися. Добре, якщо жінка має підтримку від своїх родичів, а якщо немає? А чоловік та його родина морально з неї знищуються? Матері дуже важко покинути своє дитя. І коли вона в важкій депресії, на жаль їй легше вбити, аніж покинути - це гормони та підсвідомість.
Анонім до Невістка Показати IP 6 Листопада 2021 09:22
ok, в якому віці ви дізналися про те, що, на вашу думку, 90% чоловіків - абюзери?
Дідо до Невістка Показати IP 9 Листопада 2021 17:56
вперед в арабські країни, чи країни кавказу, азії, там аб'юзерів менше, ги, сладкій мой персік, замотають і не пікнеш. навіть з турції яка ще більш менш цівілізована поїдеш додому без дитини, бо вона належить батьку.
Внук до Невістка Показати IP 4 Листопада 2021 15:07
Висер, а не комент
Анонім до Внук Показати IP 4 Листопада 2021 16:03
не зовсім так. описана вище ситуація характерна для дівчат, які вважають шлюб порятунком та втечею від всіх проблем власного минулого. однак правда в тому, що всі наші проблеми ми носимо в собі і з собою щосекунди, а тому шлюб на нетривалий час лише зніме тривогу, але в перспективі тільки погіршить життєву ситуацію дівчини/жінки.
До внук Показати IP 4 Листопада 2021 15:36
Я казав не про привід, а про діагноз. А він точне є.
море Показати IP 4 Листопада 2021 20:01
Вбивця вона І ніяка не депресія
Справедливість до море Показати IP 4 Листопада 2021 20:34
Ще ж дитина жива, чого ви? Вбивця кого? Себе?
море Показати IP 4 Листопада 2021 20:58
Як її ще назвати. Вона ж вбивала своє диття.
Анонім до море Показати IP 4 Листопада 2021 21:15
а ви показуєте власну недолугість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus