USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Проблема післяпологових депресій - №1 для лучанок

23 Листопада 2011 10:35
Як подолати післяпологову депресію, правильно вибрати методи контрацепції та побудувати гармонійні сімейні стосунки – питання, які найбільше турбують наших краян.

Про це повідомила заступник директора Луцького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Максим’як.

«Гаряча лінія» Телефону Довіри міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді працювала напередодні.

До установи надійшли понад 20 телефонних дзвінків.

У рамках «гарячої лінії» можна було отримати консультації фахівців на теми репродуктивного здоров’я молоді та планування сім’ї.

Більшість питань стосувалися подолання післяпологової депресії у жінок, правильного вибору контрацепції, побудови сімейних гармонійних стосунків, частина – соціальної сфери, зокрема, питань придбання реабілітаційних засобів для людей з особливими потребами.

Консультації надавали фахівці Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Центру допомоги жінкам «Єва» ВБФ «Переображення», управління охорони здоров’я Луцької міської ради, Центру планування сім’ї Луцького пологового клінічного будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 23 Листопада 2011 11:28
А скажіть будь ласка, це платні дзвінки?!Курси є якісь чи як це семінари чи просто допомога по тел.?! Як це відбувається,чому мало хто про це знав?!Треба про таке давно було казати,оскільки це є проблемою зараз,треба починати все щось бороти,а якщо є хороші фахівці,то чому б і ні?! ЦЕ ВСІМ ТРЕБА ЗАРАЗ!
miassol Показати IP 23 Листопада 2011 11:56
«Телефон Довіри» Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (25-60-42) працює у робочі дні з 8.00 до 17.15. За цим номером можна безкоштовно отримати консультації психолога, педагога та юриста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus