USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Проект «Стіна»: Гунчик прокоментував підозру в розкраданні коштів чиновниками ОДА

20 Листопада 2017 11:46
Після вручення підозри у розкраданні коштів при будівництві лінії оборони на сході двом посадовцям ОДА на об'єкт хочуть відправити комісію.

Про це йшлося під час брифінгу голови Волинської ОДА 20 листопада.

Коментуючи повідомлення про вручення двом посадовцям Волинської обласної державної адміністрації підозри у справі про розкрадання при будівництві другої лінії оборони в зоні АТО на Донбасі, голова ОДА Володимир Гунчик заявив, що рік тому в Міноборони повідомили, що Волинська ОДА будівництво фортифікаційних споруд з використанням металевих контейнерів здійснювалося за відповідною технологією та згідно з технічними рішеннями начальника Генштабу. Фортифікаційні споруди, як йшлося у тому листі, відповідали проектній документації. Тоді перевірка використання коштів порушень не виявила.

Проте нещодавно Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що під час зведення об'єктів вкрали частину коштів, встановивши конструкції з металобрухту та піску замість надійно укріплених об'єктів для солдатів.

Для підтримки іміджу виконавчої влади області голова ОДА дав доручення своєму заступнику Сергію Кошаруку звернутися у Міністерство оборони, щоб організувати поїздку спеціалістів проектного інституту та ОДА у місце розташування фортифікаційних споруд.

Посадовець повідомив, що наразі підозри оголосили колишньому начальнику управління капітального будівництва Лілії Павловій та керівнику відділу технічного нагляду управління Олександру Зайцеву.

Гунчик додав, що фортифікаційні споруди за таким принципом будували як Волинська, так і Донецька ОДА, але кримінальне провадження відкрили поки лише щодо волинських чиновників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свєта Показати IP 20 Листопада 2017 16:55
Відкрили кримінальне провадження, тому що у нас такий голова ( немає порядку в сім'ї і в області)... Це морально-низько, те що він робить!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus