USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Будувати оборонні споруди поїдуть ще 25 волинян

18 Травня 2015 11:42
У сектор «М» мають направити ще 25 волинян, які будуватимуть фортифікаційні споруди.

Про це стало відомо під час оперативної наради голови облдержадміністрації сьогодні, 18 травня.

Нагадаємо, Волинь має збудувати 10 опорних пунктів «Стіни» за бюджетні кошти. А під час сесії облради волинські депутати виділили додаткові кошти на ці роботи в сумі 8 мільйонів гривень.

За виконання поставлених завдань відповідальним призначили голову ОДА, а оперативну частину курує його перший заступник Сергій Кудрявцев, який наразі перебуває на місці. Крім того, там перебувають вже півсотні волинських лісівників.

Зі слів голови ОДА Володимира Гунчика, наразі потрібно організувати відправлення ще 25 волинян на будівництво «Стіни». Крім того, на місце будівництва фортифікаційних споруд потрібно надіслати й додаткові лісоматеріали, оскільки Міноборони внесло зміни в плани зі встановлення інженерного обладнання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гамнюнчик Показати IP 18 Травня 2015 22:47
І де ж бюджетні кошти????? 32 млн. грн вже виділено + ще 8, тобто 40, з них деюре згідно офіційних закупівель 16 млн. фірма житлобуд, 16 млн фірма с 356. По факту лісники будують, поставляють, а грошей повний нуль, питаня гунчику де ГРОШі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus