USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Прогнозують подорожчання цукру

26 Березня 2012 16:03
За пронозами аналітиків, навіть перевищення пропозиції над попитом не дасть змоги ціні на цукор падати. Навпаки, ціна піде вгору.

Про це під час прес-конференції в медіа-холі УНН розповів експерт Української аграрної конфедерації Денис Рубченко, - інформує видання.

«Ми маємо таку ситуацію, коли в світі міжнародні аналітики прогнозують здорожчання цукру. До кінця року світові ціни на цукор зростуть на 20%. Те саме можемо спостерігати і по Україні. Тому, якщо ситуація з посівними площами цукрового буряку буде не критичною, і скорочуватиметься несуттєво, то цукор буде трішки, але рости в ціні», - сказав Рубченко.

Раніше повідомлялось, що виробництво цукру у світі буде одним із рекордних за останні кілька років. За прогнозами світових аналітичних агенцій, в цьому році перевиробництво становитимк понад 5 мільйонів тонн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Покупець Показати IP 26 Березня 2012 18:01
На Паску все подорожчає..., і в Азарова питати не треба, і до гадалки зайве звертатись!
Zavtramen Показати IP 26 Березня 2012 19:59
как обычно "разводят" перед новым сезоном....
Міля Показати IP 26 Березня 2012 20:57
Спекулянти після зими проснулися. Зашкребло де б бобло наварити. Назвіть придурка-аналітика, що передбачає підвищення. А ви інтернетчики способствуєте цим придурам.
Саша Показати IP 27 Березня 2012 06:57
скажіть цьому аналітику, що наша ціна на цукор ніколи не залежала від світової, він у нас завжди був дорожчим. Так що зараз стрімко він тількі падає.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus