USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Прокуратура проводить обшуки у квартирі глави Держрезерву

4 Жовтня 2018 11:04
Прокуратура Києва проводить обшуки вдома у керівника Державного агентства резерву України Вадима Мосійчука.

Про це повідомив сам Мосійчук на своїй сторінці у Facebook.

“Прокуратура Києва вламується в двері. Прошу пресу і генпрокурора втрутитися. Так ранок почався! Далі повідомлю. Включили глушники мобільного зв'язку. Діти в піжамах, а ці нелюди ріжуть двері!" - написав Мосійчук.

Також він виклав у мережу відео вручення підозри і звернувся до прем'єр-міністра, генпрокурора, керівника НАБУ і громадськості втрутитися в ситуацію.

Прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець підтвердила, що обшуки дійсно проводяться, однак детальну інформацію про те, у чому підозрюють Мосійчука, пообіцяла надати трохи пізніше.

"Так, підтверджую, що обшуки у Мосійчука дійсно проводять. Готуємо у прокуратурі поки офіційне повідомлення з цього приводу і про все детально поінформуємо", - сказала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus