USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Прокуратура затримала на відкатах керівника Держслужби зайнятості

17 Травня 2019 19:21
Керівництво Державної служби зайнятості України викрито в організації системи поборів за підряди на будівельні роботи, задокументована сума відкатів становить щонайменше 800 тисяч гривень.

Про це повідомив військовий прокурор Центрального регіону України Олег Сенюк.

«Щоб отримати оплату будівельних робіт підприємцеві доводилося давати «відкати». Група осіб, яку очолював в.о. голови Державної служби занятості України, вимагала від будівельних фірми відсотки від суми договору за проведення робіт на об‘єктах соціальної інфраструктури. Мова йде про три договори підряду на загальну суму 30 мільйонів гривень», – повідомив він.

За словами військового прокурора, за майже півроку спостереження керівництво Державної служби зайнятості «заробило» на підрядах 800 тисяч гривень.

В. о. голови Держслужби зайнятості Валерія Ярошенка затримали під час одержання коштів від директора приватного підприємства за виконання будівельних робіт в Житомирському центрі зайнятості. Отримані відкати у розмірі 480 тисяч гривень намагалися вивезти в авто.

Наразі проводиться 28 санкціонованих обшуків у службових приміщеннях Міністерства соціальної політики України, Державної служби зайнятості України, за місцем проживання та в транспортних засобах фігурантів у різних регіонах країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тор Показати IP 17 Травня 2019 20:29
Як посміли затримати, та в нього ж хворе серце, печінка, нирки, шлунок, апендицит. Негайно випустіть зразкового сімянина.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus