USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.86

«Проспект розваг» у Луцьку відновлять, але переселять

11 Квітня 2012 13:49
В обласному центрі Волині відновлять «Проспект розваг». Щоправда, із проспекту Волі його перенесуть на вулицю Глушець.
Про це 11 квітня під час прес-конференції розповіла начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів.
Проект «Проспект розваг» діяв у центрі Луцька востаннє у 2003 році. Тоді щовихідних на площі біля головного корпусу Волинського національного університету імені Лесі Українки збиралися молоді люди, які влаштовували різноманітні концерти, конкурси та змагання.
У рамках «Проспекту розваг» молодь Луцька активно проводила вільний час. Усім охочим відпочити із користю пропонували спеціально облаштовувані спортивні майданчики для гри у міні-футбол, стрітбол, змагань з велотріалу. Також «Проспект розваг» був місцем для дозвілля скейтбордистів та ролерів, а також майстрів сучасних танців.
Крім того, на майданчиках відбувалися презентації, ігрові шоу, конкурси, дискотеки, виставки, виступи пісенних та танцювальних колективів.
Втім, «Проспект розваг» у Луцьку не відбувався багато років. Але, як повідомила Тетяна Гнатів, цьогоріч проект відновить свою роботу.
Як розповіла чиновниця, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук доручив відділу молоді зайнятися цим проектом. Відтак, «Проспект розваг» працюватиме протягом літа.
Щоправда, розваги перенесуть із проспекту Волі на паралельну йому вулицю ‒ Глушець. «Вона буде перекрита на вихідні», ‒ додала Гнатів.
Також Гнатів зауважила, що проведення заходу біля Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки сприятиме активному сімейному відпочинку мешканців міста і не перешкоджатиме руху транспорту у центрі Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ос Показати IP 11 Квітня 2012 21:13
І правильно, нарешті достойне рішення. А то старий спосіб перекривати рух на проспекті Волі - дурня, а Глушець - самий раз
Волі-волю! Показати IP 12 Квітня 2012 10:23
Проспект Волі має відповідати назві!
Ніна Показати IP 12 Квітня 2012 22:28
Трохи глухувата вулиця Глушець. Там немає кіосків з пресою, немає лавок, немає де сховатися від дощу чи сонця. Немає квітників, гарних ліхтарів. Нє, я не проти, якщо вулицю оформлять в іншому стилі - це ж колишня Молодіжна вулиця! Але якось "обжити" місцевість справді треба. Також не завадило б перед кожним заходом пройтися поливальною машиною. Саме ПОЛИВАЛЬНОЮ, а не тією, що здіймає пилюку вечорами на тротуарах під вікнами.
Cikoe Показати IP 4 Травня 2012 13:01
й так відсутній проект «Проспект розваг» (після 2003 року мертве дітище) відновить свою відсутню діяльність на вул.Глушець... Супер, тупо театр абсурду )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus