USD 39.76 40.10
  • USD 39.76 40.10
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.85 10.00

Протестувальники на чотирьох пунктах повністю перекрили рух вантажівок до Польщі

12 Березня 2024 15:21
Польські фермери повністю перекрили рух вантажівок з України до Польщі за напрямками пунктів пропуску «Шегині», «Ягодин», «Угринів» та «Устилуг».

Про це в коментарі Укрінформу розповів речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

Крім того, у напрямку пунктів пропуску «Ягодин» і «Шегині» фермери пропускають вкрай малу кількість автівок із Польщі в Україну – за минулу добу це 50 і 30 машин відповідно.

За словами Демченка, станом на ранок вівторка на цих напрямках у чергах на території Польщі загалом перебувають 1 500 вантажівок, найбільше – навпроти пункту пропуску «Ягодин».

Речник нагадав, що в ніч проти 9 березня польські фермери припинили блокування в напрямку пункту пропуску «Корчова – Краківець», однак це, найімовірніше, тимчасово, адже з 13 березня вони планують поновити протест. Черга на цьому напрямку станом на ранок – приблизно 500 вантажівок.

Читати ще: Консул України не побачив проблем з рухом автобусів на кордоні

Легкові авто й автобуси скрізь вільно перетинають кордон, для цієї категорії транспорту по той бік кордону рух не обмежується, додав Демченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 12 Березня 2024 16:33
шош то поляків так разлютило, в нас вже польськи харчі по базарах дорожчають безбожно. Треба ж шось робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus