USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Дорогуську польські перевізники почали пропускати більше вантажівок в Україну

28 Грудня 2023 19:25
Польські перевізники, які блокують КПП «Дорогуськ-Ягодин», почали пропускати більше машин, за останню добу рух черги прискорився.

Про це повідомляє RMF24, пише Європейська правда.

Всього з польського боку очікують 1050 вантажівок, довжина черги – 26 кілометрів. Хоча раніше протестувальники заявляли про наміри пропускати одну вантажівку кожні три години, останнім часом вони пропускають п’ять за годину.

За останні 24 години кордон у напрямку України перетнули 149 вантажівок. Ще частина водіїв залишили чергу і вирушили шукати інший шлях. Загалом черга зменшилася на 350 вантажівок.

Орієнтовний час очікування перетину кордону зараз складає 135 годин, або п’ять-шість днів, тоді як у вівторок це було 30 днів.

Натомість на в’їзд у Польщу через «Ягодин-Дорогуськ» проїхала лише одна вантажівка.

Читати ще: Польські фермери призупиняють блокаду кордону в Медиці до початку січня

На КПП «Гребенне» за останню добу в напрямку України проїхали 120 вантажівок, очікують у черзі ще 800.

На КПП «Медика» чекають понад 700 водіїв, час очікування – чотири дні.

На КПП «Корчова-Краковець» чекають 600 вантажівок.

Читати ще: Федерації перевізників України та Польщі уклали спільну декларацію щодо розблокування українсько-польського кордону

Нагадаємо, польські перевізники відновили блокування КПП «Дорогуськ» з 18 грудня після тижня перерви, спричиненої забороною місцевої влади, яку потім скасував суд. Вони планують протестувати до березня. Блокада триває також на КПП «Гребенне» і «Корчова».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus