USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Протестувальники підпалили у Венесуелі дирекцію верховного суду

13 Червня 2017 08:50
У понеділок, 12 червня, один із будинків верховного суду Венесуели підпалили протестуючі.

Про це йдеться в повідомленні вищої судової інстанції країни, передає УНН з посиланням на РІА “Новини”.

“У другій половині дня 12 червня група з приблизно 80 терористів знову напала на будівлю виконавчої судової дирекції, причому набагато більш агресивно, їм вдалося підпалити його зсередини, що змусило евакуювати понад 2,5 тисячі співробітників і відвідувачів, які перебували всередині”, — йдеться в повідомленні верховного суду.

За даними суду, протягом чотирьох годин, коли тривав напад, навколо будівлі дирекції не було помічено присутності поліції.

Як повідомлялося раніше, лідер венесуельської опозиції Леопольдо Лопес, який із 2015 року перебуває у в’язниці, закликав військовослужбовців армії країни до повстання.

Тим часом, за 50 днів масових антиурядових протестів у Венесуелі загинуло 48 осіб, серед них і демонстранти, і силовики.

Нагадаємо, криваві заворушення у Венесуелі не стихають вже другий місяць. Люди протестують проти змін до конституції країни, які хоче внести президент Ніколас Мадуро. Студенти і опозиція обурені наміром чинного глави держави змінити основний закон. Згодом мирні марші переросли у криваве протистояння.

13 травня у Венесуелі протестувальники, які виступають політики президента Ніколаса Мадуро, провели по вулицях багатьох міст автокортежі. Крім автомобілістів, у моторизованих акціях протесту взяли участь мотоциклісти, велосипедисти і навіть вершник
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 13 Червня 2017 09:09
Нам сц*кунам ще далеко до такого
Боцман Показати IP 13 Червня 2017 09:36
Еще одна страна - бензоколонка... А еще с педерацией "дружить" начала, вот и результаты, - голод и нищета при громаднейших ресурсах!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus