USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Венесуелі тисячі автомобілістів виїхали на акції протесту

14 Травня 2017 15:07
У Венесуелі протестувальники, які виступають політики президента Ніколаса Мадуро, провели в суботу, 13 травня, по вулицях багатьох міст автокортежі. Крім автомобілістів, у моторизованих акціях протесту взяли участь мотоциклісти, велосипедисти і навіть вершник, повідомляє Кореспондент.

Поліція застосувала силу проти демонстрантів, перервавши проведення акцій. У столиці Венесуели Каракасі, а також в місті Валенсії для розгону протестувальників був застосований сльозогінний газ. У Каракасі полум'я охопило автобус. Президент Мадуро поклав відповідальність за це на демонстрантів.

Представники протестного руху виступили зі спростуванням цього звинувачення, стверджуючи, що транспортний засіб підпалили прихильники уряду.

Масовані акції протесту у Венесуелі тривають вже більше місяця, з початку квітня. За офіційними даними, загинули 38 людей, кілька сотень отримали поранення. Жертви є з обох сторін. Уряд і опозиція звинувачують одна одну в ескалації насильства.

Антиурядові демонстрації у Венесуелі тривають з початку квітня 2017 року. Згодом мирні марші переросли у криваве протистояння. Під час останньої акції постраждало близько шести десятків людей. Протистояння між владою та опозицією у країні посилилось після того, як влада заборонила лідеру опозиції Енріке Капрілесу обіймати державні посади протягом 15 років. Це позбавило його шансу виставити свою кандидатуру проти президента Ніколаса Мадуро на майбутніх президентських виборах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лопатою по ваті Показати IP 14 Травня 2017 17:16
Ще одна бензоколонка, у якої в голові марксізм-лєнінізм. А як звязалась з рабсією, то повна ж*па наступила, маючи надвеликі запаси нафти має дефіцит продуктів, тільки вдуматись, дефіцит продуктів при надприбутках від нафти !!! А винні, як завжди "піндоси".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus