USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Протести у Гонконзі: поліція арештувала майже 150 осіб

13 Серпня 2019 11:02
За останні кілька днів протестів У Гонконзі поліція заарештувала 149 осіб.

Про це заявив заступник комісара поліції Гонконгу Тан Пін-Чен, повідомляє Укрінформ з посиланням на China Daily.

«Радикали і далі чинять беззаконня, акти насильства по всьому Гонконгу, піддаючи життя жителів небезпеці», – наголосив Пін-Чен.

149 осіб були заарештовані з 9 по 12 серпня, їм висунуто підозри у незаконних зборах, перешкоді роботі та нападах на поліцейських, володінні зброєю та небезпечними предметами.

111 із затриманих – чоловіки і 38 – жінки у віці від 15 до 53 років.

Як відомо, у Гонконзі вже кілька місяців сотні тисяч жителів виходять на масові демонстрації через намір влади ухвалити закон про екстрадицію правопорушників за запитом Пекіна до материкового Китаю. За даними організаторів, у акціях взяли участь понад мільйон людей.

У понеділок в аеропорту Гонконга скасували всі рейси після того, як будівлю терміналу зайняли тисячі демонстрантів.

13 серпня після акції тисяч протестувальників аеропот відкрився, однак сотні рейсів все ще були позначені як скасовані. Також зазначається, що багато рейсів відлітають із затримкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus