USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Протести в Іраці: більше сотні загиблих, шість тисяч постраждалих

7 Жовтня 2019 07:40
В Іраці за тиждень антиурядових акцій загинули 104 людини, більше шести тисяч отримали поранення. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на дані, які навів прес-секретар МВС Іраку генерал-майор Саад Маан, інформує УНІАН.

Повідомляється, що бунтівники підпалили 51 будівлю та вісім відділень політичних партій. За словами Маана, серед співробітників правоохоронних органів загинули вісім осіб.

Крім того, представник МВС спростував заяви про те, що в ході заворушень влада відкривала вогонь на поразку. Також він заявив, що поліція і спецслужби не мають відношення до нападів на багдадські редакції місцевих і міжнародних ЗМІ.

Протести почалися в Багдаді 1 жовтня і протягом наступних днів охопили кілька провінцій.

Учасники акцій вимагають відставки уряду, поліпшення умов життя, охорони здоров'я, освіти і праці, боротьби з корупцією. Вони палять шини та штурмують урядові будівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus