USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Протести в Мінську: ОМОН жорстоко затримує людей посеред вулиці. Відео

8 Серпня 2020 22:37
У Мінську 8 серпня влаштували акцію протесту перед головним днем голосування. Білоруські силовики почали затримувати людей в центрі міста.

Водії та пішоходи провели в столиці Білорусі акцію на підтримку двох діджеїв. Вчора їх заарештували на 10 діб за те, що вони включили пісню «Перемен!» гурту «Кіно» на провладному мітингу. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Близько 19 години автомобілісти почали сигналити на центральній вулиці Мінська, проспекті Незалежності, деякі з них включали пісню «Перемен!» Водії, а також пішоходи розмахували білими браслетами на руках.

Водночас патрульні перекрили дорогу в декількох місцях в центрі міста та найближчих вулицях.

Після початку акції співробітники ОМОНу в масках почали затримувати учасників акції і випадкових перехожих.
Основне голосування на виборах президента Білорусі відбудеться 9 серпня. Наразі триває дострокове голосування – для тих, хто не зможе проголосувати в головний день виборів.

Ключовими кандидатами є чинний президент Олександр Лукашенко й Світлана Тихановська – дружина Сергія Тихановського, опозиційного блогера, якого не допустили до виборів.

Зауважимо, вибори президента Білорусі супроводжуються масштабними мітингами опозиції, протестами проти чинної влади та затриманнями неугодних режиму Лукашенка людей: від мітингувальників до політиків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
просто Показати IP 9 Серпня 2020 07:37
Нічого нерозумних приклад майданів не вчить..... Хочуть-таки, перетворитися на смітник європи і випробувальний полігон для "партнерів".....
Не вася Показати IP 9 Серпня 2020 10:32
Правильно Лукашенко робить. Він дійсно президент своєї держави. Розуміє, що потім буде ще гірше. Україна яскравий приклад
Анонім Показати IP 9 Серпня 2020 11:31
Нам би ще такого як Лукашенко
Olden Показати IP 9 Серпня 2020 18:35
Жыве беларусь!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus