USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Протягом ночі у Луцьку в чотирьох чоловіків виявили наркотики

28 Травня 2020 14:55
Протягом ночі луцькі патрульні виявили у чотирьох чоловіків речовини, ймовірно, наркотичного походження, інформує патрульна поліція Волині.

На вулиці Архітектора Метельницького, близько 20-ї години, поліцейські виявили у 25-річного хлопця речовину рослинного походження зовні схожу на наркотичну.

Наступний випадок трапився на проспекті Президента Грушевського, близько 2-ї години, під час поверхневої перевірки 27-річний чоловік дістав поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно, амфетамін.

Орієнтовно 5-ї години ранку, поліціянти патрулюючи вулицю Кравчука, виявили у 23-річного хлопця згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження, зовні схожою на канабіс.

У той час, інший екіпаж на вулиці Домни Гордіюк, затримали 23-річного молодика з двома поліетиленовими пакетиками з кристалічною речовиною білого кольору та паперовим згортком із речовиною зеленого кольору рослинного походження.

У всіх випадках патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила, ймовірно, наркотики для проведення експертних досліджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Травня 2020 17:00
В кожній багатоповерхівці живе як мінімум один наркоман,або шанувальник трави,тільки ловити їх ніхто не хоче.Прус Андрій продавав траву,курить..з травою ловили і через годину відпускали.Толку з того,що зловили,виявили.Всерівно ту гидоту відпустять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus