USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на зупинці в чоловіка знайшли наркотики. Фото

24 Січня 2022 12:21
У Луцьку протягом вихідних затримали кілька осіб з наркотиками.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

У п’ятницю близько 22 години поліцейські прибули на виклик на проспекті Відродження в Луцьку, де в під’їзді будинку виявили чоловіка, біля якого стояв пристрій для куріння наркотичних засобів.

Відповідно до ст.34 Закону України «Про Національну поліцію» поліцейські застосували до 30-річного чоловіка превентивний захід поверхневу перевірку. Під час якої в останнього виявили паперовий згорток з подробленою речовиною зеленого кольору природного походження, ззовні схожою на наркотичну.

Наступного дня під час спільного відпрацювання з екіпажем ТОР у Ковелі на вулиці Залізничній патрульні виявили 27-річного чоловіка, у якого під час поверхневої перевірки виявили скляну лампу з нашаруванням коричневого кольору, ймовірно, наркотичної речовини.
23 січня на вулиці Шопена в Луцьку патрульні виявили 26-річного чоловіка, який теж мав при собі поліетиленовий пакетик з білою речовиною невідомого походження, схожою на наркотичну.
А цієї ночі патрульні виявили 24-річного чоловіка на зупинці громадського транспорту на проспекті Соборності, який поводив себе підозріло. Під час поверхневої перевірки в останнього виявили пакетик з невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

В усіх випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 24 Січня 2022 12:33
Що, мєнти план виконують?
Нарколог до Олег Показати IP 24 Січня 2022 14:22
От і на черепній коробці в тебе такі нашарування, як на лампочці, від вживаття солей
Лучанка Показати IP 24 Січня 2022 19:19
Ще алкашів матюкливих та смердючих табачних наркоманів переловіть! По Луцьку нормально ходити не можливо!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus