USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Протягом року на Волині лататимуть ями та тріщини на дорогах

5 Квітня 2020 17:37
На обслуговування наземних видів транспорту на території Волинської області цього року скерують близько 14 мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядників оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 27 квітня. Аукціони заплановані на 2 червня.

Мова йде відразу про два тендери:

- на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення – ремонт дорожнього одягу, покриття та тріщин. Очікувана вартість робіт становить 6,072 мільйона гривень;

- на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення – ремонт дорожнього одягу емульсійно-мінеральними сумішами загальною площею 28 900 кв. м. Очікувана вартість – 8,059 мільйона гривень.

Роботи включатимуть ліквідацію вибоїн, ремонт тріщин в асфальтобетонному та цементобетонному покритті.

Серед вимог до учасників торгів – наявність необхідного обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема двох машин для ямкового ремонту, навантажувача, дорожнього катка, машини для заливки тріщин, автомобіля для перевезення асфальтобетону, а також працівників відповідної кваліфікації, які мають відповідні знання та досвід, і документально підтверджений досвід виконання аналогічного договору.

Ці послуги надаватимуть до кінця поточного року.

Читайте ще: На трасі до Ягодина ліквідують вибоїни

Нагадаємо, на поточний середній ремонт автомобільної дороги Р-15 Ковель–Володимир-Волинський–Червоноград–Жовква з об’їздом Володимира-Волинського цього року скерують близько 88,5 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
77777 Показати IP 5 Квітня 2020 20:26
коли дорогу до Берестечка зроблять..?? А то ті обіцянки Укравтодора, що зроблять вже набридли
автовласник Показати IP 5 Квітня 2020 20:50
Чому аукціони аж на 2 червня???Цілу весну та літо дорожники будуть горобцям дулі тикати,а почнуть латати,як завше у листопаді-грудні.
Вік Показати IP 6 Квітня 2020 08:24
Полатають сукі, мозгі би собі полатали. Після такого латання ще гірше їхати як до, сміх просто, чацник смола і лопатою зверху, ото блять ремонт доріг!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus