USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Об’їзну у Володимирі-Волинському відремонтують цього року

28 Березня 2020 22:14
На поточний середній ремонт автомобільної дороги Р-15 Ковель–Володимир-Волинський–Червоноград–Жовква з об’їздом Володимира-Волинського цього року скерують близько 88,5 млн грн.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 21 квітня, а аукціон, своєю чергою, має розпочатися 27 травня.

Йдеться відразу про два тендери:

- на послуги з поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення Р-15 Ковель–Володимир-Волинський–Червоноград–Жовква на ділянці 42 км – 89,514 км із під’їздом до Володимира-Волинського. Очікувана вартість цих робіт становить 22 691 451 грн;

- на послуги з поточного середнього ремонту автомобільної дороги державного значення Р-15 Ковель–Володимир-Волинський–Червоноград–Жовква на ділянці 42 км – 89,514 км із об’їздом Володимира-Волинського. Очікувана вартість – 65 824 660 грн.

Роботи включатимуть видалення порослі кущів, корчування пнів, демонтаж старих дорожніх знаків і огородження, розробку ґрунту, планування узбіч, армування земляного полотна, розбирання елементів мосту, влаштування гідроізоляції, водовідведення, ремонт деформаційних швів, облаштування перильного огородження, ремонт тротуарів і парапетного огородження, влаштування нового асфальтобетонного покриття, укріплення узбіч, облаштування заїзних кишень, посадкових майданчиків, з’їздів із дороги, встановлення дорожніх знаків та металевого бар’єрного огородження, нанесення дорожньої розмітки.

Серед вимог до учасників торгів – наявність працівників відповідної кваліфікації, необхідного обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема асфальтоукладальника, трьох дорожніх катів, дорожньої фрези, семи автомобілів для перевезення асфальтобетону вантажопідйомністю до семи тонн, двох екскаваторів, автогрейдера, крана, двох бортових автомобілів і навантажувача.

Поточний середній ремонт траси хочуть завершити до кінця поточного року.

Нагадаємо, на капітальний ремонт дороги М-19 Доманове (на Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на Бухарест) у межах Волинської області цього року планують витратити до 631 417 244 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus