USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Проти екс-очільниці Одеської митниці розпочали слідство через корупцію

29 Грудня 2016 16:29
Керівник Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що колишня керівниця Одеської митниці Юлія Марушевська підозрюється у корупційних злочинах.

Таку заяву глава ДФС зробив в коментарі Reuters, повідомляє 24 канал.

За його словами, фіскальна служба почала розслідування у зв'язку з фактами заниження ціни товарів та іншими порушеннями.

Як доказ корупційної складової у діяльності Марушевської, Насіров наводить дані, що з того часу, як вона покинула свою посаду 14 листопада, митниця Одеської області збільшила свої доходи на 30% (300 мільйонів гривень).

Марушевська щодо цих звинувачення вказала на те, що Насіров сам покриває корумпованих осіб, а низькі доходи пов'язує з тим, що не всі експортери та імпортери готові були працювати прозоро.

Про те, чи ще хтось підозрюється у корупції на Одеській митниці, Насіров так і не відповів.

Нагадаємо, про те, що керівник Одеської митниці Юлія Марушевська подала у відставку, стало відомо 14 листопада – через кілька днів після звільнення Порошенком Міхеіла Саакашвілі з посади голови

Одеської ОДА
. Перед цим Марушевська повідомила, що залишається в команді екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михеіла Саакашвілі і підтримує всі його дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Паша Показати IP 29 Грудня 2016 16:53
Насіров такий корупціонер, зараз при владі така банда ,так обкрадає нашу Україну а потім втечуть за кордон і будуть покази по теліку давати. Молоду дівчину в якої немає те що є в тих держиморд фіскалів звинувачують, це ж ганьба. Подивіться скільки навіть у Луцьку фіскалів митників і як вони зажираються в яких домах живуть які автівки як діти відпочивають і це не корупція. То це люди за таких придурків -корцпціонерів вмирають, невже не видно хто корупціонер? Бійтеся Бога владці так не роблять з людьми як ви .
Марушевська Показати IP 29 Грудня 2016 17:42
Юля в молодості номер два,та в подельниках у Лазаренко ходила а ця у Шпиливили
1 Показати IP 29 Грудня 2016 20:23
Вона Острікова,Гопко не рідні сестри.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus