USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Проти нардепа Мураєва розпочали провадження за образу Сенцова

8 Червня 2018 16:41
Генеральна прокуратура України розпочала кримінальне провадження проти позафракційного народного депутата Євгена Мураєва після його провокаційних висловлювань щодо українського режисера Олега Сенцова, якого незаконно утримуює влада РФ.

Про це у себе у Facebook повідомила спікер глави ГПУ Лариса Сарган.

За її словами, у п'ятницю, 8 червня, в Єдині реєстр було внесено повідомлення про вчинення нардепом злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (держзрада - до 12 років) і ч. 2 ст. 383 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину - до 5 років).

Як повідомляється, підставою для початку розслідування є заява з трибуни парламенту депутата Сергія Пашинського про неправомірні дії Мураєва.

"Мураєв напередодні в інтерв'ю 112 каналу надав правову оцінку засудження судом країни-агресора українського кінорежисера Олега Сенцова, як терориста, а саме особи, яка готувала підпали та вибухи", - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Волинянин Показати IP 8 Червня 2018 19:14
Я за Мураєва !!!
Я Показати IP 8 Червня 2018 19:21
До Мураєва вони домахались.. Роттердам+, завищені в рази тарифи за газ та неправомірне підняття цін вони ні хрена не бачать і Пашинський ( той що ніби вивозив гвинтівку з майдану коли там мочилово пройшло) саме за Мураєва рот розкрив бо більше проблем немає.. А за Коцабу Пашинський чому не гвалтував з трибуни, цікаво, поборник дермократії ???
Анонім Показати IP 8 Червня 2018 20:07
Какой нах Сенцов террорист?Так,жалкое шароварное *мо,решившее поднагадить
777 Показати IP 8 Червня 2018 20:22
евгений один из наиболее адекватных политиков в украине.
Лучанин Показати IP 8 Червня 2018 20:54
Якщо і його приберуть, треба буде точно звідси змотувати вудочки за бугор
Кар Показати IP 9 Червня 2018 04:18
Якби ще ті дебіли прослухали, що мураєв говорив, тоді б і патякали. Перекрутили його слова. Ще один новоспечений герой Афанасєв здав сенцова з потрохами. Але поганий вийшов Мураєв. Невже ті с@ки вийдуть сухі з води. Зазвичай про патріотизм, який вже доходить до абсурду, в три голоси кричать ті, в кого рильце в пуху.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus