USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проти нардепа Пашинського порушили справу за погрозу вбивством

16 Липня 2018 19:19
На голову парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони, заступник голови фракції «Народного фронту» Сергія Пашинського відкрили кримінальне провадження за погрозу вбивством.

Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на джерела в ГПУ.

Заяву до Генпрокуратури на Пашинського подала завідувач секретаріату комітету з питань нацбезпеки і оборони Тетяна Блистів.

ГПУ внесла в ЄРДР кримінальне провадження за заявою працівниці секретаріату комітету Тетяни Блистів про погрози вбивством на її адресу з боку голови комітету нардепа Сергія Пашинського

За її словами, 4 липня в приміщенні комітету Пашинський погрожував убивством їй та її родині, передає INSIDER.

"У нашої родини є реальні підстави побоюватися втілення цієї погрози як самим Пашинським, так і іншими особами, оскільки Пашиснький С.В. мені сказав, що я ще не знаю, хто він такий і що в нього для таких, як я, є "спеціально навчені люди". Крім того, Пашинський С.В повідомив мені, що він є дуже багатою людиною, а саме, що його статки складають10% ВВП Україні, а я ніхто у цьому світі", - написала Блистів.

Нагадаємо, 13 грудня 2017 року Печерський районний суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру відновити розслідування кримінального провадження про стрільбу народного депутата Сергія Пашинського у В'ячеслава Хімікуса в Київській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Справедливий Показати IP 16 Липня 2018 19:52
А за вбитих на майдані міліціонерів коли порушать?
Ви вже Показати IP 16 Липня 2018 20:19
За мыномети выдкривали. и шо
До Справедливого(Ман Показати IP 16 Липня 2018 20:46
Не порушать ныколи тому що в загиблих мылыцыонерыв ы майд...х одні й ті самі кулі тіпа 308 вінчестер чи з *сайгака* . Самі себе карати ж не будуть.
Анонім Показати IP 16 Липня 2018 20:58
От коли ця с...ка розкаже хто вбивав майданівців тоді можливо настане мир на Донбасі...
Лучанка Показати IP 17 Липня 2018 08:10
Коли цього "патріота" посадять, то тільки тоді я повірю, що у нашій країні якісь зміни відбулися у кращу сторону. Вже тільки сліпий не бачив, але вже навіть він він сто разів чути про вінтовку у машині Пашинського . Сам стріляв у людину. І що? А нічого! Ця мр*зота ще когось у чомусь постійно звинувачує
Народний фронт Показати IP 17 Липня 2018 13:53
Нехайте нашого однопартійця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus