USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Протираковий препарат «Україн» випробують на українцях

7 Грудня 2009 16:56
Винахідник протиракового препарату готовий передати тисячу ампул ліків для проведення клінічних досліджень в Україні.
Винахідник протиракового препарату «Україн», доктор хімічних наук Василь Новицький готовий передати одну тисячу ампул ліків для проведення першого етапу клінічних досліджень в Україні. Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.
Винахідник ліків стверджує, що «Україном» можна лікувати найнебезпечніші форми раку, зокрема меланому. «Україн» виготовлено на основі чистотілу. Це перший у світі препарат, який нищить лише ракові клітини і не пошкоджує здорові клітини. Це доведено найвизначнішими університетами світу. Дослідження in vitro довели, що ці ліки діють на 120 видів раку», – заявив Василь Новицький.
За його словами, препарат «Україн» застосовують у багатьох країнах світу. «Німецькі лікарі застосовують препарат при найрізноманітніших локалізаціях раку. Ліки мають широкий спектр дії. Вони добре себе зарекомендували при лікуванні раку підшлункової залози, який погано піддається хіміотерапії», – сказав Новицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
seal Показати IP 7 Грудня 2009 17:13
Про цей препарат говорять уже досить давно. Дуже хочеться щоб це не було черговою "пустишкою". Якщо все й насправді виявиться так, як про "Україн" говорять - це безумовно, стане революцією в медицині ракових захворювань. Щиро бажаю удачі науковцям в успішному тестуванні препарату, а тисячам і тисячам хворих - надії на одужання.
OrestN Показати IP 7 Грудня 2009 20:46
він має НЕГАЙНО запатентувати свій препарат, щоб не вкрали хитрі жиди вже в котре. Нехай другий БіллГейтс буде в УКраїні!!!
Roma Показати IP 8 Грудня 2009 12:45
Просто наша влад робить все щоб не визнати препарат лікарським засобом від раку...
Галина Показати IP 21 Квітня 2024 18:27
Доброго дня.А де цей препарат можна купити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus