USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Провайдер, що належить Порошенку, припинив трансляцію «незручного» телеканалу

21 Квітня 2018 10:39
Телерадіокомпанія "Експрес-інформ" із 20 квітня безпідставно припинила ретрансляцію телеканала NewsOne у цифровому форматі в Києві та Київській області. Про це йдеться на сайті каналу.

За інформацією NewsOne, трансляцію здійснювали на підставі угоди від 1 січня 2017 року, яка передбачала автоматичне продовження її дії.

"Телеканал виконував усі обумовлені угодою зобов'язання. Незважаючи на цей факт, 15 березня 2018 року ми одержали від компанії "Експрес-інформ" інформаційний лист про одностороннє розірвання співпраці без будь-якого обґрунтування причин і мотивації. На нашу думку, це зумовлює певне нерозуміння ситуації, оскільки протягом тривалого часу ця співпраця не викликала нарікань", – ідеться в повідомленні.

Телеканал зазначив, що запропонував "Експрес-інформу" почати переговори і підвищити розмір платежів за ретрансляцію, але відповіді не одержав.

"Згідно з відкритими даними, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та громадських формувань, кінцевим бенефіціаром "Телерадіокомпанії "Експрес-інформ" є президент України Петро Порошенко", – наголосили на NewsOne.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
українець Показати IP 21 Квітня 2018 14:21
Не скочуйтесь до гнилого сайту, не паплюжте все де можна згадати Порошенка (доречі він мені до лампочки). Канал NewsOne одіозного депутата Муравйова українофоба давно теба закрити, на ньому тільки хвалять росію, і паплюжать все українське. Гнати 5 колону з України
Адекват до українець Показати IP 22 Квітня 2018 18:56
Це ж треба таким дебил@м бути! Дивись й дали 1+1, ах ще ж е канал Прямий - якраз для таких як ти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus