USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Пригожин заявив, що вагнерівці покинуть Бахмут 10 травня

5 Травня 2023 11:30
У «ПВК Вагнер» заявили, що 10 травня бойовики вийдуть з Бахмута через нестачу боєприпасів і передадуть позиції російським кадровим підрозділам.

«Офіційно звертаюсь до начальника Генерального штабу, міністра оборони, верховного головнокомандувача та народу Росії. Заявляю від імені бійців ПВК «Вагнера», від імені командування ПВК «Вагнер», що 10 травня ми змушені передати позиції в населеному пункті Бахмут підрозділам міністерства оборони і вивести залишки ПВК «Вагнер» в тилові табори, щоб зализати рани. Я виводжу підрозділи ПВК «Вагнер», тому що при відсутності боєприпасів вони приречені на безглузду загибель», – заявив засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин.

Пригожин каже, що наступальні ресурси у найманців закінчились ще у квітні, але вагнерівці продовжували наступати, не дивлячись на те, що сили захисників перевищували їх у 5 разів.

При цьому через відсутність боєприпасів втрати найманців ростуть, за його словами, в геометричній прогресії.

Засновник ПВК «Вагнер» пообіцяв, що ще 9 травня на честь свята найманці будуть утримувати позиції, а вже наступного дня підуть з Бахмута.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатолій Показати IP 5 Травня 2023 16:58
фейк зеків-окупантів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus