USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Приміщення підприємства-боржника з Луцька продають на аукціоні

31 Жовтня 2023 07:15
Майно ЗАТ «Волинь-Лада» загальною площею 1086,4 кв. м виставили на аукціон. Це центральний склад і павільйони, що на вулиці Кільцева, 1 у Луцьку. За нерухомість хочуть виручити понад чотири мільйони гривень.

Оголошення про продаж нерухомості підприємства-боржника на сайті prozorro.sale опублікував арбітражний керуючий Валерій Григор’єв. Він діє на підставі ухвали Господарського суду Волинської області.

Як лот виставлено комплекс будівель і споруд загальною площею 1086,4 кв. м, розташованих на вулиці Кільцева, 1 в Луцьку: центральний склад площею 625,7 кв. м, павільйон моторного цеху площею 133,1 кв. м і павільйон площею 327,6 кв. м.

Майно розташоване на земельній ділянці під кадастровим номером: 0710100000:22:157:0026. Земельна ділянка не продається. Цільове призначення ділянки – для будівництва та обслуговування будівель закладів побутового обслуговування.

Центральний склад та два павільйони є окремими одноповерховими приміщеннями. Майно обтяжене іпотекою (центральний склад) або заставою (павільйони). Приміщення перебувають у незадовільному стані та будуть придатні до використання після проведення відновлювальних робіт. Відповідно до технічного паспорту, рівень зносу центрального складу та павільйону площею 133,1 кв. м становить 35%, а павільйону площею 327,6 кв. м – 60%.
Початкова ціна продажу – 4,4 мільйона гривень.

Лот виставлено на аукціон повторно. Попередньо згадане майно хотіли продати за 5,5 мільйона гривень.

Відомо, що раніше ЗАТ «Волинь-Лада» взяло кредити під заставу майна. Через невчасну сплату боргових зобов’язань приміщення товариства було виставлено на аукціон. Представники підприємства свого часу зазначали, що у 2010 році розпочався процес ліквідації ЗАТ.

Нагадаємо, раніше на аукціон виставляли майно ковельського банкрута ТзОВ «Ковельський житлово-будівельний комбінат» та ТОВ «Ковельрембут».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus