USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Приміщення поліції в селищі на Волині відремонтують за 10 млн

2 Серпня 2020 23:35
На реконструкцію адміністративного приміщення Любешівського відділення поліції Камінь-Каширського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, що на вулиці Свободи, 55 у селищі Любешові, витратять до 10,1 мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило Головне управління Національної поліції у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 10 серпня, а аукціон розпочнеться 11 серпня.

Реконструкція адмінприміщення Любешівського відділення поліції включатиме улаштування металевих перемичок, штукатурення стін, кладку окремих ділянок цегляних стін, заміну перекриття, навішування водостічних труб, встановлення перегородок, улаштування покриття з паркетних дошок, заміну вікон і дверей, внутрішнє опорядження, монтаж схід і козирків, утеплення фасадів, облаштування ґанків і пандусів, монтаж огородження, влаштування вентиляційної шахти, паливної, сантехнічні роботи, прокладання труб, зокрема газопостачання, монтаж світильників, прокладання магістральних мереж, встановлення автоматичного контролю загазованості, блискавкозахисту, телефонізацію, заземлення, налаштування телебачення, радіозв’язку, інтернету, встановлення пожежної сигналізації, системи відеонагляду, реконструкцію КТП, благоустрій та електроосвітлення території тощо.

Усі роботи мають закінчити до 1 червня наступного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Богдан Сташинський Показати IP 3 Серпня 2020 10:38
Це кляштор Kapucynów. А реставрація. Це ж пам'ятка архітектури.
Іван Показати IP 3 Серпня 2020 13:30
Вул. Свободи, 55 - це не кляштор.
читач Показати IP 3 Серпня 2020 16:02
Фото вводить в оману. Адже ремонтуватимуть абсолютно іншу будівлю. Цю орендують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus