USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На ремонт автомобілів луцьких поліцейських планують передбачити кошти

22 Лютого 2019 12:42
У рамках змін до програми хочуть передбачити кошти на ремонт автомобілів для Луцького відділу поліції.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту 22 лютого.

Члени комісії розглянули проект змін до «Програми забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2018-2020 роки».

Заступник начальника Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Леонід Прокопчук повідомив, що Луцький відділ поліції є ініціатором внесення кількох змін до програми. Пропонують виділити кошти на ремонт транспортних засобів у тому ж обсязі, що минулого року.

Члени комісії рекомендували передбачити у проекті програми матеріальне забезпечення для ремонту транспортних засобів правоохоронців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 22 Лютого 2019 14:02
Можливо дешевше навчити добре кермувати, ніж лагодити розбиті авто.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus