USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Принципи збереження здоров'я та довголіття*

25 Травня 2022 18:24
Здоровий спосіб життя – це принцип, що дозволяє зберегти здоров'я, поєднавши всі необхідні маніпуляції з роботою, соціальною зайнятістю. Основа здорового способу життя – це правильне харчування, достатня фізична активність. Саме вживання натуральних, екологічних продуктів дозволяє знизити навантаження на серце, а також перешкодити виникненню захворювань, пов'язаних із серцево-судинною системою та ожирінням.

Як зберегти здоров'я?

У значної кількості людей після 50 років спостерігається зайва вага та діабет другого типу, який пов'язаний з неправильним харчуванням, вживанням жирних, солодких продуктів, а також їжею, багатою на прості вуглеводи. Якщо виникають проблеми зі здоров'ям і лікар призначає медикаменти, їх можна придбати, відвідавши сайт www.ama.dp.ua. Якщо коригувати своє харчування у молодому віці, це допоможе перешкодити проявам серйозних захворювань у старості.

Щоб підтримувати тіло в тонусі, варто регулярно напружувати м'язи, також потрібні тренування, фізичні навантаження. Дорослій людині достатньо виконувати нескладну зарядку і проходити протягом дня 10 000 кроків. Під час прогулянок напружуються практично всі м'язи, що оздоровлює тіло.
Шкода від дієт, та безпечні способи зниження ваги

Дієта – це зовсім не спосіб оздоровлення, а можливість знизити вагу. Значна кількість дієт не зберігає здоров'я, а підриває його. Особливо, якщо дієта пов'язана зі споживанням якихось певних продуктів, зокрема білків.

Особливості дотримання принципів правильного харчування:

Саме тому оптимальним варіантом зниження ваги вважається перехід на правильне харчування. Варто розуміти, що це не дієта, а режим харчування, якого необхідно дотримуватися протягом усього життя.

Вага знижується на правильному харчуванні набагато повільніше, ніж з використанням білкових дієт, але це є більш безпечним для здоров'я.

Таким чином, вдасться перешкодити появі хронічних захворювань, які можуть загострюватись після дієт.

Основним недоліком дієт є те, що разом із їжею в організм потрапляє недостатня кількість поживних компонентів та вітамінів. Адже насамперед дієта – це обмеження. Правильне харчування відрізняється різноманітним меню, яке включає білки, жири й вуглеводи, а також значну кількість вітамінів, які вводяться в їжу разом з овочами та фруктами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus