USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Приватбанк увів «кредитні канікули» для малого і середнього бізнесу

26 Березня 2020 16:38
Приватбанк увів «кредитні канікули» для клієнтів малого та середнього бізнесу і підприємців з 1 березня 2020 року до кінця травня.

Про це повідомляє пресслужба банку.

Зазначається, що «кредитні канікули» запроваджено як за кредитами без простроченої заборгованості, так і за кредитами, які не були погашені вчасно.

«Кредитні канікули» діятимуть для всіх клієнтів малого та середнього бізнесу по продукту «Кредитний ліміт на рахунку». Вимогу обов’язкового щомісячного обнулення лімітів перенесено на кінець травня 2020 року», – йдеться у повідомленні.

У фінустанові додали, що про порядок запровадження «кредитних канікул» по цьому та інших кредитних продуктах клієнти малого та середнього бізнесу отримають персональні повідомлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 27 Березня 2020 02:16
А люди які працюють на цих бізнесменів сидять вдома чому немають кридитних канікулів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus